The Last of Us Part I: Δείτε το νέο συγκριτικό βίντεο ανάμεσα στο remake και την έκδοση του PS4

Τον Σεπτέμβριο αναμένεται να καταφθάσει η νέα έκδοση του The Last of Us
05 Αυγούστου 2022 16:08
The Last of Us Part I: Δείτε το νέο συγκριτικό βίντεο ανάμεσα στο remake και την έκδοση του PS4

Το The Last of Us Part I πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο για το PlayStation 5 και η Naughty Dog συνεχίζει την προώθηση του τίτλου, με ένα ολοκαίνουργιο βίντεο.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγα λεπτά ανέβηκε ένα νέο συγκριτικό βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του franchise στο Twitter, το οποίο διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα και μάς παρουσιάζει ένα μικρό πλάνο από το remake, καθώς και από τον τίτλο του PS4, έτσι ώστε να δούμε τις διαφορές.

Στο νέο στιγμιότυπο βλέπουμε τον Joel παρέα με το άλογό του, ενώ η οθόνη αλλάζει από τη νέα έκδοση του PS5, σε αυτή του PS4. Η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε σε αυτό το tweet τα εξής:

Ετοιμαστείτε να ακολουθήσετε το σκονισμένο μονοπάτι για ένα όμορφο και επικίνδυνο ταξίδι στην Αμερική στο The Last of Us Part 1.

Να σημειωθεί πως το remake, το οποίο θα αφηγηθεί ξανά την συναισθηματική και αξέχαστη ιστορία του Joel και της Ellie, φρεσκάροντας ολοκληρωτικά την εμπειρία, θα έρθει για πρώτη φορά πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και με δυνατότητα επιλογής ελληνικών υποτίτλων.

Το The Last of Us Part I αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022 αποκλειστικά για το PlayStation 5. Συγχρόνως, το παιχνίδι αναπτύσσεται και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με την ημερομηνία κυκλοφορίας της PC έκδοσης να παραμένει ακόμη άγνωστη.