Το Marvel παιχνίδι της ΕΑ μάλλον θα είναι με τον Iron Man

Όλα όσα αποκαλύπτουν οι νεότερες φήμες
04 Αυγούστου 2022 14:23
Το Marvel παιχνίδι της ΕΑ μάλλον θα είναι με τον Iron Man

Χθες σας ενημερώσαμε για τη φήμη που κυκλοφορεί και αφορά ένα δεύτερο Marvel παιχνίδι που ετοιμάζει η EA, εκτός του Black Panther. 

Τώρα σύμφωνα με τον πασίγνωστο insider, Tom Henderson, ο οποίος διατηρεί ένα καλό σερί έγκυρων πληροφοριών, μεταφέρει ότι η EA έχει στα σκαριά ένα τίτλο με πρωταγωνιστή τον Iron Man. 

Βέβαια, τονίζει ο ίδιος του ότι είναι φήμες που έχει ακούσει τριγύρω σχετικά με τα σχέδια της EA και της Marvel λέγοντας ότι "βάλτε το καλύτερα στην κατηγορία 'φήμες' προς το παρόν και μάθω μια πιο στιβαρή πληροφορία θα την αναφέρω σωστά. Απλώς θεωρώ ότι άξιζε να την αναφέρω.

Δεν αποκλείεται και το Iron Man της ΕΑ να είναι single-player, όπως το open-world παιχνίδι με κεντρικό ήρωα τον Black Panther, το οποίο επίσης φημολογείται ότι έχει στα σκαριά. Λάβετε ωστόσο τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη έως ότου επιβεβαιωθούν. 

Προσφάτως είχαμε και τις δηλώσεις της Electronic Arts πως θεωρεί πολύ σημαντικά τα single-player παιχνίδια

Να θυμίσουμε ότι στα σκαριά βρίσκονται κι άλλα παιχνίδια με τις ευλογίες της Marvel Games, όπως τα Spider-Man 2 και Wolverine δια χειρός Insomniac Games, καθώς και το Midnight Suns από την Firaxis