Το Iron Man παιχνίδι της EA φτιάχνεται με την Unreal Engine 5 για να προσφέρει εντυπωσιακά γραφικά

Μην περιμένετε ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα
20 Οκτωβρίου 2023 08:03
Το Iron Man παιχνίδι της EA φτιάχνεται με την Unreal Engine 5 για να προσφέρει εντυπωσιακά γραφικά

Η Motive Studios και η EA επέστρεψαν με νέες ανακοινώσεις που αφορούν το επερχόμενο παιχνίδι τους, Iron Man. Ο επικεφαλής του στούντιο, Patrick Klaus, έκανε νέες δηλώσεις μέσα από το επίσημο site λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο τίτλος βρίσκεται σε ένα πρώιμο στάδιο (pre-production), οπότε καλό θα ήταν να μην το περιμένετε σύντομα.

Ωστόσο, αποκάλυψε ότι ο τίτλος φτιάχνεται με την Unreal Engine 5, κάτι που σημαίνει ότι θα προσφέρει εντυπωσιακά γραφικά. Ο Klaus δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι η Motive Studios παίρνει όλο τον χρόνο που χρειάζεται, έτσι ώστε να βεβαιωθεί ότι τα θεμέλια της ανάπτυξης είναι τα καλύτερα δυνατά.

Η ομάδα μας έχει βρει τόσες πολλές ευκαιρίες για να εξερευνήσει, να σχεδιάσει και να φτιάξει το gameplay του Iron Man.

Ο Klaus συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας ότι είναι πολύ συναρπαστικό να ζωντανεύει κάτι που το είχες στην φαντασία σου. Παλιότερα είχε γίνει γνωστό, ότι η ιστορία του θα είναι πρωτότυπη και θα διαδραματίζεται σε ένα ξεχωριστό σύμπαν, αξιοποιώντας την πλούσια ιστορία του Iron Man, διοχετεύοντας την πολυπλοκότητα, το χάρισμα και τη δημιουργική ιδιοφυΐα του Tony Star, δίνοντας επίσης στους παίκτες τη δυνατότητα να νιώσουν "πώς είναι να παίζεις πραγματικά ως Iron Man".

Γεγονός το μεγάλο Iron Man παιχνίδι της Motive Studios και της ΕΑ

Η Motive εργάζεται στο Iron Man μαζί με ένα "Community Council" από θαυμαστές του Iron Man και της Marvel, οι οποίοι παρέχουν feedback για όλα κατά την ανάπτυξη.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.