Η Marvel έσπασε τη σιωπή της: Θα επιστρέψει ο Iron Man του Robert Downey Jr. ή όχι;

Και η απάντηση είναι ίσως αυτή που περιμένατε
03 Δεκεμβρίου 2023 20:20
Η Marvel έσπασε τη σιωπή της: Θα επιστρέψει ο Iron Man του Robert Downey Jr. ή όχι;

Ο Robert Downey Jr. είναι χωρίς αμφιβολία ένας ηθοποιός που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο Marvel Cinematic Universe με τις δικές του προσωπικές ταινίες του Iron Man, αλλά και στους Avengers. Στο Avengers: Endgame, είδαμε τον χαρακτήρα του να πεθαίνει ηρωικά, σε μία πολύ συγκινητική στιγμή, που σίγουρα θυμούνται ακόμα όλοι οι fans της Marvel.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πολλές φήμες στο διαδίκτυο που αναφέρουν ότι η Marvel πρόκειται να επαναφέρει τους παλιούς έξι Avengers για μία νέα ταινία, και συνάμα να «αναστήσει» με κάποιο τρόπο τον Iron Man. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες από τον ίδιο τον Kevin Feige, το αφεντικό των Marvel Studios, ο οποίος θέλησε να βάλει ένα οριστικό τέλος σε όλες αυτές τις φήμες.

Αναλυτικότερα, ο Feige μίλησε για τον φίλο και συνεργάτη του Robert Downey Jr. στο Vanity Fair και έδωσε τη δική επίσημη -πλέον- απάντηση σε όλα αυτά που ακούγονται. Και αυτή η απάντηση είναι ίσως αυτή που θα περιμένατε.

Θα κρατήσουμε αυτή τη στιγμή και δε θα την αγγίξουμε ξανά (μιλάει για το θάνατο του Iron Man). Όλοι δουλέψαμε πολύ σκληρά για πολλά χρόνια για να φτάσουμε σε αυτό που είδατε και δε θα θέλαμε ποτέ να το αναιρέσουμε ως δια μαγείας με οποιονδήποτε τρόπο.

Τον είχαμε ήδη αποχαιρετήσει με δάκρυα στα μάτια την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων του Avengers: Endgame. Του υποσχεθήκαμε τότε ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά…

Έτσι, ο Kevin Feige έσπασε τη σιωπή του για πρώτη φορά και επιβεβαίωσε ότι η ιστορία του Iron Man είναι αυτή που είχατε δει στις ταινίες και δεν πρόκειται να τον αναστήσει και να αναιρέσει το φινάλε του Endgame.

Τώρα, το τι θα γίνει από εδώ και πέρα με όλα αυτά που ακούγονται για το MCU μένει να το δούμε. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.