Νέες δηλώσεις EA: «Τα single-player παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά»

Ο CEO της παίρνει θέση
03 Αυγούστου 2022 18:27
Νέες δηλώσεις EA: «Τα single-player παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά»

Έχουν περάσει μόλις μερικές ημέρες από τη μεγάλη γκάφα της EA στα social media, η οποία παρόλο που ετοιμάζει διάφορα single-player παιχνίδια, όπως για παράδειγμα το άκρως αναμενόμενο STAR WARS Jedi: Survivor και το Dragon Age: Dreadwolf, αποφάσισε να τα κοροϊδέψει, μέσα από ένα tweet που έγινε viral και ξεσήκωσε αντιδράσεις.

Τώρα, ο επικεφαλής της εταιρίας, ο CEO Andrew Wilson, ήρθε να δηλώσει ακριβώς το αντίθετο. Συγκεκριμένα, μιλώντας στους επενδυτές αναφέρθηκε στις εμπειρίες για έναν παίκτη, τονίζοντας πως είναι πολύ σημαντικές. Ο Wilson μίλησε γενικότερα για το πως η EA δημιουργεί το πρόγραμμα κυκλοφοριών της και για το πώς αποφασίζει σε ποια projects να δώσει το πράσινο φως.

Αναλυτικότερα, όταν ρωτήθηκε πώς ακριβώς στέκονται τα sigle-player παιχνίδια στο portfolio της EA, απάντησε:

Οι παίκτες μας, σε γενικές γραμμές, έχουν μερικά βασικά κίνητρα: την έμπνευση, την απόδραση, την κοινωνική σύνδεση, τον ανταγωνισμό, την αυτοβελτίωση και τη δημιουργία. Αυτά είναι πράγματα που μας ενώνουν ως gamers και έτσι η δημιουργία κόσμων, το χτίσιμο χαρακτήρων και η αφήγηση ιστοριών είναι πραγματικά σημαντικά για την εκπλήρωση πολλών κινήτρων από αυτά που ανέφερα.

Όταν σκεφτόμαστε το portfolio μας και θέλουμε να το κάνουμε πιο πλούσιο, το εξετάζουμε σε δύο βασικούς άξονες. Πρώτον, πώς μπορούμε να αφηγηθούμε απίστευτες ιστορίες; Και δεύτερον, πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε τρομερές διαδικτυακές κοινότητες; Στη συνέχεια εξετάζουμε και το πώς μπορούμε να συνδυάσουμε αυτά τα δύο μαζί.

Στη συνέχεια, ο Wilson τόνισε ρητά πόσο σημαντικά είναι, αναφέροντας:

Όσον αφορά τα single-player παιχνίδια, πιστεύουμε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του συνολικού portfolio που προσφέρουμε για την εκπλήρωση αυτών των βασικών κινήτρων.

Ο τρόπος με τον οποίο δημιουργούμε το πρόγραμμά μας με την πάροδο του χρόνου είναι να εξετάζουμε την κοινότητά μας, να εξετάζουμε πώς περνάει το χρόνο της και να εξετάζουμε τα κίνητρα που μπορεί να εκπληρώνονται ή να μην εκπληρώνονται. Έτσι, προσπαθούμε να συμπληρώνουμε το πρόγραμμα αυτό με την προσθήκη νέων online παιχνιδιών, νέων multiplayer παιχνιδιών και νέων single-player παιχνιδιών.

Για την ιστορία, πρόσφατα σας είχαμε μεταφέρει πως το επόμενο Battlefield αναμένεται να έχει single-player campaign, ενώ η EA φημολογείται πως ετοιμάζει και ένα single-player Black Panther παιχνίδι. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.