ΦΗΜΗ: Το Assassin’s Creed Red θα στείλει επιτέλους τη σειρά στην Ιαπωνία!

Νέες πληροφορίες για το Infinity
22 Ιουλίου 2022 18:24
ΦΗΜΗ: Το Assassin’s Creed Red θα στείλει επιτέλους τη σειρά στην Ιαπωνία!

Καθώς πλησιάζουμε προς το μεγάλο event που έχει ανακοινώσει η Ubisoft για τις αρχές του Σεπτεμβρίου, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας για το μέλλον της σειράς Assassin’s Creed. Συγκεκριμένα, το Kotaku ήρθε τώρα να ρίξει λάδι στη φωτιά, αποκαλύπτοντας πως η γαλλική εταιρία εργάζεται αυτή τη στιγμή στο Assassin’s Creed ‘Project Red’, ένα ολοκαίνουργιο open-world παιχνίδι με Ασιατικό setting.

Λίγο αργότερα, ο εξαιρετικά έμπιστος δημοσιογράφος Jeff Grubb που μεταξύ άλλων είχε αποκαλύψει πάρα πολλούς μήνες νωρίτερα τη συνεργασία του Hideo Kojima με το Xbox, ήρθε να χαροποιήσει τους fans. Αναλυτικότερα, τόνισε πως η ευχή τους θα γίνει πραγματικότητα και πως η σειρά επιτέλους θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία.

Το Project Red θα είναι μέρος του τεράστιου Assassin’s Creed Infinity

Βέβαια, όλες αυτές οι φήμες ενδέχεται να σας έχουν μπερδέψει, μιας και πρόσφατα έχουμε ακούσει για άλλα δύο Assassin’s Creed: το Infinity και το Rift. Την κατάσταση ήρθε να ξεκαθαρίσει, λοιπόν, ο ρεπόρτερ Jason Schreier, ο οποίος σχολιάζοντας το δημοσίευμα του Kotaku τόνισε πως το Project Red δε θα είναι ανεξάρτητο παιχνίδι, αλλά μέρος του Assassin’s Creed Infinity.

Το Assassin’s Creed Infinity θα είναι ένα γιγαντιαίο project, μια online πλατφόρμα που θα εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου, στα πρότυπα των Fortnite και GTA Online. Όπως γνωρίζουμε, λοιπόν, θα περιλαμβάνει πολλαπλές χρονικές περιόδους και περιοχές, με τη δυνατότητα επέκτασης ακόμη περισσότερο στους μήνες και τα χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Μια από αυτές τις περιοχές θα είναι όπως φαίνεται και η Ιαπωνία.

Μάλιστα, για να φέρουν εις πέρας το έργο, αυτή τη φορά οι ομάδες της Ubisoft στα Montreal και Quebec έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους.

Τα Assassin’s Creed που έρχονται:

Συνοψίζοντας, αυτή τη στιγμή η Ubisoft ετοιμάζει δύο Assassin’s Creed: Το Assassin’s Creed Infinity που έχει επιβεβαιωθεί επίσημα και θα είναι η νέα μεγάλη εξέλιξη της σειράς, καθώς και το Assassin’s Creed Rift που είναι ένα μικρότερης κλίμακας project για να καλύψει το κενό.

Τι είναι το Assassin’s Creed Rift;

Σύμφωνα με το αρχικό ρεπορτάζ του Schreier για το Bloomberg, για καλύψει τα κενά στο πρόγραμμα των κυκλοφοριών της, η Ubisoft αποφάσισε να μετατρέψει ένα expansion του Assassins Creed Valhalla σε πλήρες stand-alone παιχνίδι. Το εν λόγω project είναι το Rift και η απόφαση να μετατραπεί από expansion σε κανονικό παιχνίδι πάρθηκε στο τέλος του προηγούμενου έτους.

Το ρεπορτάζ του μέσου αποκαλύπτει και μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με τη δομή του. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως κεντρικός πρωταγωνιστής θα είναι ο Basim, ένας assassin που γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο Valhalla και ο οποίος παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Συνολικά το παιχνίδι θα είναι μικρότερης κλίμακας από τα κολοσσιαία open world που βλέπουμε τελευταία από τη σειρά και αντιθέτως θα εστιάζει περισσότερο στο stealth.

Η κυκλοφορία του νέου αυτού Assassin’s Creed σημειώνεται πως είναι προγραμματισμένη για φέτος ή ίσως και για το 2023 και πρόσφατα μάθαμε πως η δράση του θα λαμβάνει χώρα στη Βαγδάτη. Αυτό σημαίνει πως το franchise θα επιστρέψει στις ρίζες του και στη Μέση Ανατολή, οπού και λαμβάνει χώρα το πρώτο Assassin’s Creed και το Assassin’s Creed Origins.

Πότε θα δούμε επίσημα το μέλλον των Assassin’s Creed;

Η Ubisoft έχει ήδη ανακοινώσει πως το μέλλον του Assassins Creed θα αποκαλυφθεί το Σεπτέμβριο, όπως σας ενημερώσαμε. Μάλιστα, ο γαλλικός κολοσσός έχει δρομολογήσει ένα Ubisoft Forward event για το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μ.μ., το οποίο μάλλον θα φιλοξενήσει τις σχετικές αποκαλύψεις.