ΔΙΑΡΡΟΗ: Τελικά θα υπάρξει κι άλλο Assassins Creed πριν το μεγάλο Infinity

Νέες πληροφορίες
09 Φεβρουαρίου 2022 18:36
ΔΙΑΡΡΟΗ: Τελικά θα υπάρξει κι άλλο Assassins Creed πριν το μεγάλο Infinity

Ο τρομερά έμπιστος δημοσιογράφος του Bloomberg, Jason Schreier, ήρθε να αποκαλύψει πως τελικά το Assassin’s Creed Infinity, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί και επίσημα, δε θα είναι το αμέσως επόμενο παιχνίδι της σειράς.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, για καλύψει τα κενά στο πρόγραμμα των κυκλοφοριών της, η Ubisoft αποφάσισε να μετατρέψει ένα expansion του Assassins Creed Valhalla σε πλήρες stand-alone παιχνίδι. Το εν λόγω project έχει κωδική ονομασία Rift και η απόφαση να μετατραπεί από expansion σε κανονικό παιχνίδι πάρθηκε στο τέλη του προηγούμενου έτους.

Το ρεπορτάζ του μέσου αποκαλύπτει και μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με τη δομή του. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως κεντρικός πρωταγωνιστής θα είναι ο Basim, ένας assassin που γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο Valhalla και ο οποίος παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Συνολικά το παιχνίδι θα είναι μικρότερης κλίμακας από τα κολοσσιαία open world που βλέπουμε τελευταία από τη σειρά και αντιθέτως θα εστιάζει περισσότερο στο stealth.

Η κυκλοφορία του νέου αυτού Assassin’s Creed σημειώνεται πως είναι προγραμματισμένη για φέτος ή ίσως και για το 2023.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα λεγόμενα του Jason, το πρόγραμμα κυκλοφοριών της Ubisoft έχει γνωρίσει σημαντικά εμπόδια γενικότερα, εξαιτίας του σκανδάλου για τα περιστατικά κακοποίησης, το οποίο είχε πάρει πρόσφατα μεγάλες διαστάσεις.


Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας σχετικά με το Assassin's Creed Infinity, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ.