Το Minecraft τιμά με τον δικό του τρόπο τον YouTuber Technoblade που έφυγε από τη ζωή

Με ένα update στον launcher
03 Ιουλίου 2022 11:48
Το Minecraft τιμά με τον δικό του τρόπο τον YouTuber Technoblade που έφυγε από τη ζωή

Πριν μερικές ημέρες έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση, ότι ο YouTuber Technoblade έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 23 ετών. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για έναν εξαιρετικά γνωστό Minecraft YouTuber, ο οποίος πάλευε περίπου ένα χρόνο με τον καρκίνο.

Τώρα, το Minecraft αποφάσισε να τον τιμήσει. Έτσι, όποιος ανοίξει πλέον το παιχνίδι στην έκδοση Java, μπορεί να παρατηρήσει ένα γουρούνι με το εμβληματικό στέμμα που έχει το avatar του Technoblade, στην αρχική οθόνη, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Ο Technoblade έπαιζε εδώ και καιρό με χαρακτήρα ένα γουρούνι, το οποίο φοράει μία βασιλική στολή, ένα χρυσό στέμμα και μία κόκκινη μπλούζα.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν το ίδιο το Minecraft θα τιμήσει τη μνήμη του Technoblade και με κάποιο επίσημο skin ή κάτι άλλο, αλλά αυτή η κίνηση εκτιμήθηκε από τους fans και όχι μόνο.

Επιπροσθέτως, ο γνωστός server Hypixel, πρόσθεσε το “Memorial Guide”, ένα κεντρικό lobby, όπου οι παίκτες μπορούν να αφήσουν σε ένα βιβλίο, μηνύματα για την οικογένεια του YouTuber. Στη συνέχεια, αυτό το βιβλίο θα εκτυπωθεί, ώστε να δοθεί στην οικογένεια.

Tags: