Technoblade: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 23 ετών ένας από τους διασημότερους Minecraft YouTubers (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποχαιρετώντας τους fans με ένα τελευταίο βίντεο
01 Ιουλίου 2022 17:46
Technoblade: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 23 ετών ένας από τους διασημότερους Minecraft YouTubers (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο εξαιρετικά γνωστός Minecraft YouTuber ‘Technoblade’, όπως ήταν το διαδικτυακό του παρατσούκλι, έφυγε από το ζωή σε ηλικία 23 ετών. Ο γνωστός κατά κόσμον ως ‘Alex’ είχε αποκαλύψει πέρυσι τον Αύγουστο πως διαγνώστηκε με καρκίνο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, τότε είχε τονίσει πως το δεξί του χέρι είχε αρχίσει να πονά τον Ιούλιο. Αρχικά πίστευε ότι αυτό οφειλόταν στο σύνδρομο επαναλαμβανόμενης καταπόνησης (RSI), αλλά τελικά πήγε σε έναν γιατρό στις αρχές του Αυγούστου και διαγνώστηκε με σάρκωμα, έναν σπάνιο τύπο καρκίνου που αναπτύσσεται στους συνδετικούς ιστούς του σώματος.

Περίπου ένα χρόνο μετά και έπειτα από χημειοθεραπείες, ο Technoblade τελικά έχασε τη μάχη.

Ο θάνατός του γνωστοποιήθηκε μέσα από ένα βίντεο με τίτλο ‘so long nerds’, το οποίο αναρτήθηκε πριν λίγες ώρες στο κανάλι του που αριθμεί πάνω από 11 εκατομμύρια συνδρομητές. Σε αυτό, ο Technoblade ευχαρίστησε τους fans για την υποστήριξη, τονίζοντας:

Αν είχα άλλες 100 ζωές, νομίζω πως θα επέλεγα να είμαι ξανά ο Technoblade κάθε φορά. Αυτά ήταν μερικά από τα πιο χαρούμενα χρόνια της ζωής μου.

Στο ίδιο βίντεο, ο πατέρας του επισημαίνει ότι ο Technoblade έγραψε το σενάριο για το τελευταίο αυτό βίντεο από το κρεβάτι του και τελικά έφυγε από τη ζωή μόλις λίγες ώρες αργότερα.  

Δε νομίζω ότι είπε όλα όσα ήθελε να πει, αλλά μετέφερε τα κύρια σημεία. Το τελείωσε και μετά έφυγε. Έζησε περίπου άλλες οκτώ ώρες μετά από αυτό.

Παρακάτω ακολουθεί το άκρως συγκινητικό βίντεο, καθώς και οι αντιδράσεις μερικών άλλων YouTubers στα social media.