Άγριο έγκλημα: Άντρας αποκεφάλισε τον πατέρα του και ανέβασε το βίντεο στο YouTube

Κάνοντας για ώρες το γύρο του διαδικτύου
01 Φεβρουαρίου 2024 18:30
Άγριο έγκλημα: Άντρας αποκεφάλισε τον πατέρα του και ανέβασε το βίντεο στο YouTube

Ένα άγριο έγκλημα έλαβε χώρα πριν μερικές ώρες στις ΗΠΑ, αφού πρώτα έκανε το γύρο του διαδικτύου μέσω της πασίγνωστης πλατφόρμας YouTube.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο 32χρόνος Justin Mohn κατηγορείται πως δολοφόνησε και αποκεφάλισε τον πατέρα του, δείχνοντας το κομμένο κεφάλι του σε ένα αποκρουστικό βίντεο στο YouTube. Τα πλάνα παρέμειναν στην πλατφόρμα της Google για πάνω από 6 ώρες. Το βίντεο κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 5000 προβολές, πριν τελικά η moderation ομάδα του YouTube επέμβει, κατεβάζοντάς to. Όπως μεταφέρει το CNN, αντιπρόσωπος του YouTube επιβεβαίωσε πως το βίντεο κατέβηκε για την γραφική βίαια που συμπεριλάμβανε.

Ο 32χρόνος έχει φυλακιστεί χωρίς εγγύηση και πέρα από την δολοφονία του πατέρα του, κατηγορείται επίσης και για κακοποίηση πτώματος, καθώς και άλλα εγκλήματα.

Κατά τη διάρκεια του επίμαχου YouTube βίντεο, ο Mohn κατηγορούσε την κυβέρνηση Biden, ενώ αυτοανακηρύχθηκε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ υπό στρατιωτικό νόμο, κρίνοντας τον πατέρα του προδότη. Το θύμα, ο Michael Mohn, εργαζόταν για το Σώμα Μηχανικών του Στρατού των ΗΠΑ στην περιοχή της Φιλαδέλφειας.

Για την ιστορία, ήδη από το 2016, ο Justin Mohn είχε δείξει σημάδια παράνοιας και πίστευε ότι η κυβέρνηση είχε βαλθεί «να τον πιάσει». Μιλώντας στο CNN, ο πρώην συγκάτοικός του Davis Rebhan δήλωσε:

"Ακόμα και τότε είχε πολύ ξεκάθαρα προβλήματα. Πάντα μιλούσε για το πώς η κυβέρνηση ήθελε να τον πιάσει, και έλεγε πάντα αόριστες ιστορίες γι' αυτό. Ποτέ δεν έδινε συγκεκριμένα παραδείγματα. Μου έλεγε αυτές τις ιστορίες που πάντα έμοιαζαν υπερβολικές, οπότε ήταν δύσκολο να πάρω στα σοβαρά οτιδήποτε έλεγε ή να ξέρω για τι έλεγε την αλήθεια".

Tags: