Η Bethesda έκανε επίσημη πρόταση στους δημιουργούς του εντυπωσιακού Fallout: London mod

Προσπαθώντας να εντάξει διάφορα μέλη στην ομάδα της
02 Ιουλίου 2022 20:47
Η Bethesda έκανε επίσημη πρόταση στους δημιουργούς του εντυπωσιακού Fallout: London mod

Όπως σας ενημερώσαμε, πρόσφατα μια ομάδα από λάτρεις των RPGs της Bethesda αποκάλυψε περισσότερα για το τρομερά φιλόδοξο Fallout London, ένα mod που θέλει να καλύψει το κενό μέχρι την κυκλοφορία του Fallout 5, που ξέρουμε επίσημα πως θα έρθει μετά τα Starfield και Elder Scrolls 6.

Τελικά, και η ίδια η Bethesda εντυπωσιάστηκε από την παρουσίαση, αφού μετά την πρόσληψη της βασικής writer του mod, έκανε επίσημα προτάσεις σε περισσότερους developers της ομάδας. Συγκεκριμένα, μέσα από μια νέα της ανάρτηση, η ομάδα του Fallout: London αποκάλυψε πως ο lead technical adviser Ryan Johnson αποχωρεί από το project, για να εργαστεί στην ίδια την Bethesda ως associate level designer. Συγχρόνως και ο επικεφαλής της ομάδας, Dean Carter, γνωστοποίησε μέσα από την ίδια δημοσίευση πως έλαβε αντίστοιχη πρόταση.

Αναλυτικότερα, ο Carter αποφάσισε να αρνηθεί ένα ρόλο στη βιομηχανία και συγκεκριμένα στην co-developer του Fallout 76, την Double Eleven, για να συνεχίσει να δουλεύει στο mod μέχρι τέλους. Φυσικά, τόνισε πως η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον πρώην συνεργάτη του.

Μπορείτε να βρείτε τη σχετική ανακοίνωση παρακάτω:

Για την ιστορία, η ανάπτυξη του mod ξεκίνησε το 2019 και αφορά αποκλειστικά την PC έκδοση του Fallout 4. Βέβαια, παρόλο που το project βασίζεται στο Fallout 4, πρόκειται για ένα ολοκληρωτικό overhaul, αφού η δράση του λαμβάνει χώρα σε μια ολοκαίνουργια περιοχή, η οποία είναι συγκρίσιμη σε μέγεθος με τον αρχικό χάρτη του βασικού παιχνιδιού, ενώ έχουν προστεθεί νέοι εχθροί και νέα factions. Φυσικά, όπως προδίδει και το όνομά του, η περιοχή αυτή δεν είναι άλλη από το Λονδίνο.

Το Fallout: London λαμβάνει χώρα το 2237, κάτι που σημαίνει ότι τα γεγονότα τοποθετούνται μεταξύ του Fallout 1 και του Fallout 2, και παρουσιάζει τις επιπτώσεις του μεγάλου πολέμου σε ανεξερεύνητα μέρη του σύμπαντος του franchise. Στο London οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός Wayfarer και μπορούν να εξερευνήσουν την προπολεμική ευρωπαϊκή ιστορία και τις επιπτώσεις που είχαν οι ‘Πόλεμοι των Πόρων’ στην ταξικά δομημένη κοινωνία της προπολεμικής Βρετανίας.

Μάλιστα, το mod έχει επιστρατεύσει μέχρι και γνωστούς ηθοποιούς για τα voice-overs των χαρακτήρων του, με τους Sylvester McCoy και Colin Baker του Doctor Who να δανείζουν τις φωνές τους, ενώ έχει προσαρμόσει και πολλές πραγματικές τοποθεσίες, όπως το Ουεστμίνστερ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το χορταστικό επίσημο gameplay trailer διάρκειας 18 λεπτών που δόθηκε πρόσφατα στα φώτα της δημοσιότητας.