Starfield: Τεράστιο update φέρνει τα 60FPS στο Xbox, χάρτες για τις πόλεις και πολλά άλλα

Σύντομα θα προστεθούν και τα πρώτα οχήματα
01 Μαΐου 2024 19:19
Starfield: Τεράστιο update φέρνει τα 60FPS στο Xbox, χάρτες για τις πόλεις και πολλά άλλα

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Bethesda μόλις ανακοίνωσε το μεγαλύτερο update του Starfield μέχρι σήμερα, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το Xbox Series S και το Xbox Series X.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά, διορθώσεις και αλλαγές, εστιάζοντας στο feedback της κοινότητας. Ξεκινώντας με την μεγαλύτερη αλλαγή, οι χάρτες εντός του παιχνιδιού θα περιλαμβάνουν πλέον περισσότερες λεπτομέρειες και θα δείχνουν τα σημεία ενδιαφέροντος όπως είναι και εντός του παιχνιδιού, βοηθώντας τους παίκτες να προσανατολιστούν ευκολότερα στους πλανήτες, τις μεγάλες πόλεις ή οπουδήποτε αλλού βρίσκονται. Επιπλέον, σε όλες τις πόλεις έχουν προστεθεί markers και fast travel σημεία για όλους τους εμπόρους.

Με αυτό το update η Bethesda θα εμπλουτίσει το Starfield και με πολλές νέες gameplay επιλογές. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα μπορούν να φέρουν το gameplay ακριβώς στα μέτρα τους, με επιλογές για να κουβαλάνε περισσότερα αντικείμενα ή για τη συμπεριφορά των εμπόρων. Μάλιστα, οι επιλογές αυτές θα διαμορφώνουν το XP που θα λαμβάνουν, μειώνοντας ή αυξάνοντας τις ανταμοιβές ανάλογες με το αν οι παίκτες κάνουν την εμπειρία πιο εύκολη ή πιο δύσκολη. Μιλώντας για δυσκολία, όσοι θέλουν μια πραγματική πρόκληση θα μπορούν πλέον να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους με τη νέα Extreme δυσκολία που είναι ακόμη πιο απαιτητική και από την Very Hard.

Μια από τις μεγαλύτερες αναβαθμίσεις του νέου update αφορά τον τεχνικό τομέα στο Xbox Series X. Και επίσημα το Starfield θα αποκτήσει Performance Mode, με τους παίκτες να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ 30, 40, 60 FPS ή εντελώς Uncapped frame rate στις VRR οθόνες.

Σημαντικά θα εμπλουτιστούν και οι επιλογές παραμετροποίησης για το εσωτερικό των διαστημόπλοιών, ενώ οι παίκτες θα μπορούν πλέον να κάνουν trait respeccing στο New Game Plus. Φυσικά, δε λείπουν και τα Quality of Life updates, καθώς και οι διορθώσεις για bugs. Η τελική λίστα είναι πολύ μεγάλη και μπορείτε να τη βρείτε πατώντας εδώ.

Τέλος, παρακάτω θα βρείτε και το επίσημο βίντεο παρουσίασης της ενημέρωσης που δημοσίευσε η Bethesda, το οποίο προσφέρει και μια κλεφτή ματιά στο μέλλον του Starfield, δείχνοντας τα πρώτα gameplay πλάνα από τα οχήματα εδάφους που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξερεύνηση των πλανητών.