Bethesda: Ο Todd Howard δε θέλει να δίνει ημερομηνίες για τα The Elder Scrolls 6 και Fallout 5

Ο Todd Howard σε νέα συνέντευξη
21 Απριλίου 2024 19:06
Bethesda: Ο Todd Howard δε θέλει να δίνει ημερομηνίες για τα The Elder Scrolls 6 και Fallout 5

Ο Todd Howard της Bethesda έδωσε μια νέα συνέντευξη ελέω της τηλεοπτικής σειράς του Fallout και μεταξύ άλλων είπε ότι δε θέλει να δίνει πλέον ημερομηνίες για τα επόμενα παιχνίδια της εταιρίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο game director της Bethesda μίλησε στο IGN Αμερικής και ρωτήθηκε αν εξακολουθεί η εταιρία να βάζει σε προτεραιότητα το The Elder Scrolls 6 ή θα πιάσει πρώτα το Fallout 5 ύστερα από την επιτυχία της σειράς του Prime Video.  

Ο Todd Howard είπε πολύ απλά ότι θέλει πλέον να αποφεύγει να βάζει ημερομηνίες στα παιχνίδια, καθώς “έχουν μάθει με τον πιο δύσκολο τρόπο” και αυτό σημαίνει ότι δε θα ήθελε να δώσει κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας στον κόσμο και ύστερα να καθυστερήσει κάποιο project, όπως έγινε με το Starfield.

Θα αποφύγω να βάζω ημερομηνίες σε όλα. Το έμαθα με τον πιο δύσκολο τρόπο… Προφανώς και εστιάζουμε αυτή τη στιγμή στο The Elder Scrolls 6, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν κάνουμε σχέδια και για άλλα πράγματα.

Εξακολουθούμε να έχουμε πολλή δουλειά με το Fallout 76, αφού βλέπουμε τους ανθρώπους να μπαίνουν και πάλι σε αυτό το παιχνίδι και να το ανακαλύπτουν ξανά και είναι χαρούμενοι με το που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Πραγματικά, το εννοώ, έχει μία από τις καλύτερες κοινότητες σε όλο το gaming.

Έχουμε επίσης πολλή δουλειά και στο Starfield. Έχουμε μερικές πολύ καλές ενημερώσεις που πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα γι’ αυτό το παιχνίδι. Συμβαίνουν πολλά εδώ…

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Todd Howard, ο οποίος θέλει πλέον να κρατάει μια απόσταση από το να δίνει κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας σε μελλοντικά παιχνίδια της εταιρίας μέχρι να σιγουρευτεί ότι όλα κυλούν ομαλά. Πρόσφατα είχαμε και ευχάριστα νέα για τη σειρά του Fallout, η οποία όπως ανακοινώσει η Amazon θα συνεχιστεί και για 2η σεζόν.