Starfield: Φέτος το πρώτο expansion – Έρχεται σύντομα και μεγάλο update

Νέες πληροφορίες για το μέλλον του τίτλου
30 Απριλίου 2024 18:49
Starfield: Φέτος το πρώτο expansion – Έρχεται σύντομα και μεγάλο update

Η Bethesda είχε υποσχεθεί ότι μέσα στο 2024 θα μεταμορφώσει το Starfield με πολλά updates που θα βελτιώσουν, θα εμπλουτίσουν και θα εξελίξουν διάφορες πτυχές της εμπειρίας. Τώρα, περισσότερα για το μέλλον του τίτλου και της Bethesda γενικότερα ηρθε να αποκαλύψει ο director των Bethesda Game Studios, Todd Howard.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο ταλαντούχος σχεδιαστής παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο Kinda Funny Games. Στο πλαίσιο αυτό τόνισε ότι το πρώτο πακέτο επέκτασης του παιχνιδιού, το Shattered Space, αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινώπορο. Ωστόσο, πριν από αυτό υπάρχει στα σκαριά μια μεγάλη ενημέρωση που θα φέρει πολλά πολυπώθητα χαρακτηριστικά.

Αναλυτικότερα, η ενημέρωση αυτή θα προσθέσει επίτελους κανονικούς χάρτες για τις πόλεις, μια έλειψη που είχε ενοχλήσει πολλούς παίκτες της αρχικής έκδοσης. Παράλληλα, οι μηχανισμοί κατασκευής πλοίων θα εμπλουτιστούν ακόμη περισσότερο, χωρίς όμως να ξέρουμε με ποιον τρόπο. Μάλιστα, μια από τις πιο ανηγματικές δηλώσεις του Howard ήταν πως το update θα προσθέσει και νέα modes απεικόνισης στις κονσόλες. Πολλοί εικάζουν πως η Bethesda μπορεί επιτέλους να κατάφερε να κάνει το παιχνίδι να τρέχει στα 60FPS, κάτι που ομοίως είχε ενοχλήσει πολλούς παίκτες της αρχικής έκδοσης. Ο επικεφαλής του στούντιο ανέφερε πως θα προστεθούν και νέες επιλογές για το gameplay και τη δυσκολία, καθώς και άλλες εκπλήξεις, χωρίς να διευκρίνζει περισσότερα.

Όπως και να ΄χει, όταν η Bethesda αποκαλύψει το αναλυτικό changelog, φυσικά θα σας ενημερώσουμε για όλες τις αλλαγές της ενημέρωσης. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Howard μέσα από τον player που ακολουθεί.