Κυκλοφόρησε το next-gen update του Fallout 4 για PS5, Xbox Series X|S και PC

Χωρίς να λείπουν βέβαια και τα προβλήματα
25 Απριλίου 2024 23:47
Κυκλοφόρησε το next-gen update του Fallout 4 για PS5, Xbox Series X|S και PC

Και επίσημα το Fallout 4, το οποίο απασχολεί χιλιάδες gamers τελευταία χάρη στην αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος από την τηλεοπτική σειρά, αναβαθμίστηκε για τα PS5, Xbox Series X και Xbox Series S.

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Bethesda κυκλοφόρησε μόλις τη next-gen αναβάθμιση του παιχνιδιού, η οποία αφορά και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Συγκεκριμένα, οι παίκτες στις προαναφερθέντες πλατφόρμες μπορούν πλέον να απολαύσουν το παιχνίδι με αναβαθμισμένο τεχνικό τομέα και διάφορες άλλες βελτιώσεις.

Αναλυτικότερα, η δωρεάν ενημέρωση πρόσθεσε Performance και Quality modes ειδικά για τα PS5, Xbox Series X και Xbox Series S. Για όσους έχουν 120Hz οθόνες το παιχνίδι θα τρέχει στα 40FPS στο Quality mode με σημαντικά υψηλότερη ανάλυση και άλλες βελτιώσεις. Παράλληλα, το Performance mode θα προσφέρει επιτέλους μια ομαλή 60FPS εμπειρία. Παράλληλα, η Bethesda έχει διορθώσει πολλά bugs και έχει κάνει την εμπειρία πιο σταθερή. Αυτές οι βελτιώσεις σταθερότητας και τα bug fixes έχουν έρθει μέσα από μια δωρεάν ενημέρωση και στα PS4 και Xbox One.

Όσον αφορά τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, η Bethesda πρόσθεσε επιτέλους native υποστήριξη για ultrawide οθόνες! Παράλληλα, διόρθωσε πολλά θέματα του Creation Kit και προέβη σε ενημερώσεις για διάφορα quests. Φυσικά, δε λείπουν και οι βελτιώσεις σταθερότητας και τα bug fixes.

Βέβαια, δε λείπουν και τα προβλήματα. Σύμφωνα με αναφορές στα social media η PS Plus έκδοση του Fallout 4 δεν αναβαθμίστηκε και η ενημέρωση έγινε διαθέσιμη μόνο για όσους είχαν αγοράσει μόνοι τους το παιχνίδι. Αυτό είναι ένα θέμα που αναμένεται να διορθωθεί άμεσα ωστόσο. Αναμενόμενα, οι παίκτες στο PC αναφέρουν ότι πολλά mods σταμάτησαν να λειτουργούν.