Xbox Games Showcase: Hμερομηνία και ώρα Ελλάδος για το μεγάλο σόου της Microsoft

Θα ακολουθήσει ειδικό σόου έκπληξη για ένα “λατρεμένο“ franchise
30 Απριλίου 2024 18:51
Xbox Games Showcase: Hμερομηνία και ώρα Ελλάδος για το μεγάλο σόου της Microsoft

Σε πλήρη ισχύς θα παραταχθεί η Microsoft με τα στούντιό της, καθώς ανακοινώθηκε επίσημη η ημερομηνία διεξαγωγής του μεγάλου καλοκαιρινού event της, το γνωστό ως Xbox Games Showcase

Έτσι, το Xbox Games Showcase 2024 θα διεξαχθεί στις 9 Ιουνίου στις 20:00 η ώρα Ελλάδος και θα είναι το πρώτο event του Xbox όπου θα παρουσιαστούν παιχνίδια από όλες τις τεράστιες εξαγορές που έκανε τα τελευταία χρόνια, δηλαδή την Activision Blizzard, την Bethesda και τα Xbox Game Studios. Επίσης θα είναι η δεύτερη συνεχή χρονιά που το σόου θα λάβει χώρα παράλληλα με το φετινό Summer Game Fest (7 Ιουνίου) του Geoff Keighley, στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. 

Βέβαια, η Microsoft Gaming δεν σταμάτησε εκεί καθώς η ανακοίνωση του επερχόμενου Xbox Game Showcase επιφύλασσε και ένα επιπλέον σόου αμέσως μετά, το οποίο θα είναι "έκπληξη". Το "Redacted" (σ.σ. αποχαρακτηρισμένο) Direct που θα ακολουθήσει μετά το κυρίως γεύμα αφορά "το επόμενο κεφάλαιο ενός πολυ αγαπημένου franchise" στο οποίο θα πάρουμε μια χορταστική γεύση (το λεγόμενο deep dive). 

Οι διάφορες γλώσσες του διαδικτύου, των insiders και των social media ποντάρουν φυσικά στο ότι πρόκειται για το επόμενο Call of Duty. Επίσης το The Verge αναφέρει ότι η Microsoft θα δείξει "πάρα πολλά παιχνίδια" εκ των οποίων κάποια από αυτά θα κυκλοφορήσουν το 2025. 

Ανάμεσα στα παιχνίδια που σίγουρα θα δούμε είναι το Indiana Jones and The Great Circle της Machine Games, το Flight Simulator 2024, το Avowed αλλά και το εντόνως φημολογούμενο Gears 6

Φυσικά, μείνετε συντονισμένοι εδώ στο Unboxholics.com για την πλήρη κάλυψη του Xbox Games Showcase και όλων των καλοκαιρινών gaming events.