Με μια επίσημη ανάρτηση στα social media, το XΒΟΧ ανακοίνωσε πως τελικά το Fable δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος, αλλά, μεταφέρεται για τον Φεβρουάριο του 2027. Έτσι όπως το παρουσιάζει η Microsoft στην ανακοίνωσή της, ο λόγος αυτής της καθυστέρησης δεν σχετίζεται με την πορεία της ανάπτυξής του, αλλά γίνεται ώστε να βρει ένα παράθυρο κυκλοφορίας με λιγότερο συνωστισμό από ανταγωνιστικές κυκλοφορίες. Με απλά λόγια μας λέει: αποφασίσαμε πως δεν χωράει φέτος και δεν θέλουμε να το “κάψουμε”.
Πιο συγκεκριμένα τώρα, η εταιρεία ανέφερε τα Halo: Campaign Evolved, Gears of War: E-Day, Call of Duty Modern Warfare 4, Control Resonant, Star Wars: Galactic Racer και Grand Theft Auto VI ως τα μεγάλα παιχνίδια για XBOX που έχουν συσσωρευτεί για κυκλοφορία μέσα στο φθινόπωρο και δεν επιτρέπουν στον τίτλο της Playground Games να βρει τον δικό του χώρο.
This is year is packed with incredible games for XBOX players to enjoy, from Halo: Campaign Evolved, Gears of War: E-Day and Call of Duty Modern Warfare 4 to Control Resonant, Star Wars: Galactic Racer and Grand Theft Auto VI. In order to plan our game launches through the… pic.twitter.com/eNXiA9ebn4
— XBOX (@XBOX) May 29, 2026
Παρά την καθυστέρηση, η Microsoft τόνισε πως το κοινό θα πάρει μια νέα γεύση από τον τίτλο στο επερχόμενο Xbox Games Showcase που θα γίνει στις 7 Ιουνίου.
Read Next
Must Read
UH Radar | Προς κλείσιμο πολλά στούντιο του Xbox – Μήπως απέτυχε το Xbox Game Pass;
Xbox: Η Ninja Theory κινδυνεύει με λουκέτο
Xbox: Το στούντιο του South of Midnight κινδυνεύει με κλείσιμο