Πλέον μπορείτε να ολοκληρώσετε το KOTOR 2: The Sith Lords του Switch

Ύστερα από το bug που δεν άφηνε τους παίκτες να το ολοκληρώσουν
01 Ιουλίου 2022 15:30
Πλέον μπορείτε να ολοκληρώσετε το KOTOR 2: The Sith Lords του Switch

Πριν ημέρες σάς είχαμε ενημερώσει με μία είδηση, ότι το Star Wars: Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords που κυκλοφόρησε για το Nintendo Switch πριν μερικές εβδομάδες, έπασχε από ένα τεράστιο bug. Αυτό το bug, δεν άφηνε τους παίκτες να ολοκληρώσουν το παιχνίδι. Ναι, καλά διαβάσατε.

Όπως όλα δείχνουν, αυτό το πρόβλημα πλέον λύθηκε, μιας και η εταιρία, Aspyr κυκλοφόρησε ένα νέο patch που «φιξάρει» πολλά σφάλματα.

Συγκεκριμένα, ο τίτλος έπασχε από ένα σφάλμα (game breaking-bug) που εμπόδιζε τους παίκτες να προχωρήσουν και να ολοκληρώσουν την ιστορία. Αυτό εμφανιζόταν κατά τη διάρκεια του Basilisk Crash cutscene κατά την προσγείωση στο Onderon. Η Aspyr είχε παραδεχθεί το πρόβλημα και είχε καθησυχάσει τους παίκτες, μιας και ήδη εργαζόταν στην επίλυσή του.

Σε αυτό το standalone sequel του Knights of the Old Republic, οι Sith είναι στα πρόθυρα να συντρίψουν το Old Republic. Με το τάγμα των Jedi στα πρόθυρα της καταστροφής, η μόνη ελπίδα του Republic είναι ένας μοναχικός Jedi που βρίσκεται στην εξορία και αγωνίζεται να επανασυνδεθεί με το Force.

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.