Το KOTOR 2: The Sith Lords του Switch δεν μπορεί να τερματιστεί εξαιτίας ενός τεράστιου bug

Αυτά καλό είναι να μη γίνονται
21 Ιουνίου 2022 08:10
Το KOTOR 2: The Sith Lords του Switch δεν μπορεί να τερματιστεί εξαιτίας ενός τεράστιου bug

Το Star Wars: Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords κυκλοφόρησε για το Nintendo Switch πριν μερικές εβδομάδες και όπως όλα δείχνουν, έχει ένα αρκετά μεγάλο πρόβλημα. Σύμφωνα με πολλούς χρήστες που έχουν στα χέρια τους το παιχνίδι της Aspyr, υπάρχει ένα μεγάλο bug που κυριολεκτικά «χαλάει» το παιχνίδι και δεν μπορεί να τερματιστεί. Ναι, καλά διαβάσατε.

Συγκεκριμένα, ο τίτλος πάσχει από ένα σφάλμα και εμποδίζει τους παίκτες να προχωρήσουν και να ολοκληρώσουν την ιστορία και δυστυχώς δεν υπάρχουν νέα για το πότε οι παίκτες μπορούν να περιμένουν ένα patch για να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα. Η Aspyr παραδέχτηκε το πρόβλημα και μίλησε γι’ αυτό στο Twitter και ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες για όλη την ταλαιπωρία.

Η εταιρία επισήμανε επίσης ότι αυτή τη στιγμή εργάζεται πάνω σε ένα νέο patch, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το «συντομότερο δυνατό». Το game breaking-bug γίνεται όταν οι παίκτες βλέπουν το Basilisk Crash cutscene κατά την προσγείωση στο Onderon, οπότε, αν έχετε στα χέρια σας το παιχνίδι, καλύτερα να περιμένετε προτού το ξεκινήσετε.

Σε αυτό το standalone sequel του Knights of the Old Republic, οι Sith είναι στα πρόθυρα να συντρίψουν το Old Republic. Με το τάγμα των Jedi στα πρόθυρα της καταστροφής, η μόνη ελπίδα του Republic είναι ένας μοναχικός Jedi που βρίσκεται στην εξορία και αγωνίζεται να επανασυνδεθεί με το Force.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.