Nintendo: Ο Μάρτιος κλείνει με μεγάλες εκπτώσεις 70% σε Switch παιχνίδια!

Ξεκίνησε το ‘Blockbuster Sale’
26 Μαρτίου 2024 08:54
Nintendo: Ο Μάρτιος κλείνει με μεγάλες εκπτώσεις 70% σε Switch παιχνίδια!

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και η Nintendo αποφάσισε να τον αποχαιρετήσει με μια τεράστια καμπάνια εκπτώσεων. Συγκεκριμένα, το ‘Blockbuster Sale’ μόλις ξεκίνησε στο Nintendo eShop και οι προσφορές του θα κρατήσουν για περίπου μια εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, από σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 και μέχρι την Κυριακή 7 Απριλίου, θα μπορείτε να βρείτε στο ψηφιακό κατάστημα του Nintendo Switch πάνω από 1000 παιχνίδια της υβριδικής κονσόλας σε σημαντικά μειωμένες τιμές.

Το Blockbuster Sale περιλαμβάνει εκπτώσεις μέχρι και 70%. Πάρα πολλές μεγάλες κυκλοφορίες τόσο το 2024 και του 2023 όσο και παλιότερων ετών πωλούνται σε μειωμένες τιμές. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν οι εκπτώσεις στα EA Sports FC 24, Hogwarts Legacy και Prince of Persia: The Lost Crown. Μάλιστα, υπάρχουν και διάφορες προσφορές σε αποκλειστικότητες του συστήματος της Nintendo, όπως το Animal Crossing: New Horizons, το Super Mario Odyssey, το Mario Strikers: Battle League Football, το The Legend of Zelda: Link's Awakening, το Xenoblade Chronicles 2, κ.α.

Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε τη λίστα με όλες τις προσφορές πατώντας εδώ.