Κυκλοφόρησε νέο update για το Nintendo Switch

Δείτε τι αλλάζει ή τι νέο φέρνει
23 Απριλίου 2024 22:12
Κυκλοφόρησε νέο update για το Nintendo Switch

Η Nintendo κυκλοφόρησε σήμερα ένα νέο update για το Nintendo Switch και βελτιώνει ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζαν ορισμένοι χρήστες. Η ενημέρωση αυτή έχει την έκδοση 18.0.1 και βάζει τέλος σε ένα θέμα που είχε να κάνει με την ασύρματη σύνδεση της υβριδικής κονσόλας.

Πιο συγκεκριμένα, το update διορθώνει το πρόβλημα που τα ασύρματα δίκτυα δεν εμφανιζόντουσαν καν όταν ένας χρήστης προσπαθούσε να συνδεθεί για πρώτη φορά. Επίσης, η Nintendo είπε ότι έβαλε τέλος και σε άλλα bugs, ενώ βελτιώσε και τη συνολική απόδοση της κονσόλας.

Έτσι, αν προσπαθούσατε τόσο καιρό να συνδεθείτε σε ένα ασύρματο access point και το Switch δεν το εμφάνιζε καν, τώρα θα μπορείτε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ακολουθούν όλα όσα φέρνει το update όπως τα μεταφέρει η Nintendo:

Fixed an issue where some wireless access points cannot be found when setting up a new wireless network.

If you’re unable to update to Version 18.0.1 because of the issue, temporarily change the security settings for your wireless network to use only “WPA2 (AES)” so you can connect wirelessly to download and install the system update.

After updating to Version 18.0.1, restore your network’s security settings to its previous settings.

General system stability improvements to enhance the user’s experience.

Ανακοινώθηκε νέο gaming showcase event από την Nintendo!

Πρόσφατα έγινε και το νέο Indie World από την εταιρία, στο οποίο πήραμε μια μικρή γεύση από 17 επερχόμενα indies που έρχονται στην κονσόλα, με τα Steamworld Heist II, Europa και Lorelei and the Laser Eyes να κλέβουν τις εντυπώσεις.