Έρχεται και στην Ελλάδα το νέο Xbox Design Lab για να κάνετε τα δικά σας controllers!

Επεκτείνεται και στη χώρα μας η υπηρεσία
09 Ιουνίου 2022 15:00
Έρχεται και στην Ελλάδα το νέο Xbox Design Lab για να κάνετε τα δικά σας controllers!

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα, η ομάδα των Unboxholics είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μια κεκλισμένων των θυρών παρουσίαση της Microsoft σχετικά με το μέλλον της Xbox πλατφόρμας, εν όψει του μεγάλου Xbox & Bethesda Games Showcase 2022.

Εκεί η εταιρία αποκάλυψε μεταξύ άλλων την κυκλοφορία της Xbox εφαρμογής για τηλεοράσεις και μερικά νέα χαρακτηριστικά του Xbox Game Pass, ενώ επιφύλασσε και μια ανακοίνωση που αφορά τη χώρα μας. Συγκεκριμένα, το νέο Xbox Design Lab θα κάνει και επίσημα το ντεμπούτο του στην Ελλάδα εντός του καλοκαιριού του 2022.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Xbox Design Lab είναι ένα ειδικό πρόγραμμα της Microsoft, το οποίο επιτρέπει στους gamers να πειραματιστούν με διάφορα χρώματα για τις σκανδάλες, τους μοχλούς, τα πλήκτρα και τα διάφορα άλλα εξαρτήματα των Xbox Wireless Controllers και να φτιάξουν ένα χειριστήριο που δεν είναι απλά μαύρο ή κάποιο άλλο συνηθισμένο χρώμα, αλλά κάτι που ταιριάζει ακριβώς στα γούστα τους.

Για την ιστορία, το πρόγραμμα αυτό ήταν και στο παρελθόν διαθέσιμο στην Ελλάδα, όταν αφορούσε την παραμετροποίηση Xbox One χειριστηρίων. Ωστόσο, με το ντεμπούτο των Xbox Series X|S που έφεραν και μια νέα γενιά για τα Xbox Controllers, το Xbox Design Lab επέστρεψε μεν ανανεωμένο, αλλά σε έναν περιορισμένο αριθμό χωρών.

Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με τις νέες χώρες (Ελλάδα, Ιαπωνία, Αυστραλία, Σουηδία κ.α.), το Xbox Design Lab θα προσθέσει και νέες επιλογές παστελ χρωμάτων (απαλό ροζ, απαλό πορτοκαλί, απαλό πράσινο και απαλό μωβ), καθώς και νέες θήκες παραλλαγής (Mineral Camo, Arctic Camo, Forest Camo, Sandglow Camo και Blaze Camo).

Σε περίπτωση που θέλετε να πειραματιστείτε και να δείτε τις επιλογές που προσφέρει το νέο Xbox Design Lab, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του πατώντας εδώ.