Hellblade 2: H Ninja Theory ξεκινάει την αντίστροφη μέτρηση για την αποκλειστικότητα του Xbox

Και υπόσχεται νέο υλικό κάθε μέρα
01 Μαΐου 2024 18:38
Hellblade 2: H Ninja Theory ξεκινάει την αντίστροφη μέτρηση για την αποκλειστικότητα του Xbox

Το Hellblade II αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου του 2024, δηλαδή σε περίπου τρεις εβδομάδες από τώρα. Μιας και έχουμε μπει στην τελικά ευθεία, το Xbox και η ομάδα ανάπτυξης Ninja Theory θέλουν να προετοιμάσουν το έδαφος και να αυξήσουν το hype και έτσι ξεκίνησαν μια νέα προωθητική ενέργεια στα social media.

Συγκεκριμένα, η Ninja Theory ανακοίνωσε  ότι από σήμερα και για κάθε ημέρα μέχρι το launch θα δημοσιεύει και κάτι νέο από το παιχνίδι. Η αρχή έγινε με ένα νέο πανέμορφο screenshot από τη νέα περιπέτεια της Senua, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ακολουθεί η πρώτη σχετική δημοσίευση του στούντιο:

Το Hellblade 2 θα γίνει διαθέσιμο αποκλειστικά για τα Xbox Series X|S και PC (Steam και Epic Games Store), ενώ το παιχνίδι θα εμπλουτίσει τον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα της διάθεσής του.

Για την ιστορία, στο νέο κεφάλαιο η Senua θα ακολουθήσει το μονοπάτι των Βίκινγκς, οι οποίοι έχουν σκλαβώσει τους ανθρώπους της στην Ισλανδία. Δε φοβάται πλέον τα οράματά της και προσαρμόζεται στο νέο της ρόλο ως ένας φάρος ελπίδας για τους συμπατριώτες της. Το σύστημα μάχης είναι ανανεωμένο, διαφορετικό και αδυσώπητο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του στούντιο.

Οι developers έχουν επίσης αποκαλύψει πως και για το sequel συνεργάστηκαν πάλι με τον εξειδικευμένο καθηγητή Paul Fletcher, για να αποτυπωθεί η ψύχωση της Senua με τον πιο αυθεντικό τρόπο. Σε αυτό το χαρακτηριστικό βοηθάει και ενδυναμώνει την εμπειρία η binaural audio τεχνολογία της Ninja Theory, η οποία πλέον θα χρησιμοποιείται και στη μουσική και στα ηχητικά εφέ, ενώ στο soundtrack συμμετέχει η σκανδιναβική folk metal μπάντα "Heilung". Για αυτόν τον σκοπό, κατασκευάστηκε στα γραφεία της Ninja Theory ένα νέο motion capture studio τελευταίας τεχνολογίας για να καταγραφεί με τον απόλυτο ρεαλισμό η ερμηνεία της Jeurgens.

Τέλος, μέσα από τη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam έχουμε μάθει πως το Senua’s Saga: Hellblade II του θα έχει και ελληνικά! Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.