Summer Game Fest 2024: Το Πρόγραμμα

Όλα τα gaming events που περιμένουμε το καλοκαίρι
03 Μαΐου 2024 14:56
Summer Game Fest 2024: Το Πρόγραμμα

Μπορεί και επίσημα η E3 να έχει πλέον πεθάνει, αλλά αυτό δε σημαίνει πως τα καλοκαιρινά gaming σόου θα σταματήσουν. Κάθε άλλο. Ήδη η βιομηχανία έχει αρχίσει να μπαίνει σε ρυθμούς και οι περισσότερες εταιρίες έχουν ανακοινώσει τα events τους, τα οποία για άλλη μια χρονιά φιλοδοξεί να ενώσει κάτω από μια κοινή στέγη το Summer Game Fest.

Και φέτος, λοιπόν, η ομάδα των Unboxholics θα κάνει φυσικά το ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και θα παρευρεθεί στο Summer Game Fest  του Geoff Keighley που αναμένεται στις 7 Ιουνίου. Προφανώς μπορείτε να περιμένετε κάλυψη με ειδικά podcasts, όλες τις ειδήσεις άμεσα και έγκυρα στο Unboxholics.com, υλικό απευθείας από το Λος Άντζελες, hands-on με άκρως αναμενόμενα παιχνίδια και διάφορες αποκλειστικότητες που είναι πολύ νωρίς για να αποκαλύψουμε.

Αυτή τη στιγμή η Sony δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τα πλάνα της. Ωστόσο, αν λάβουμε υπόψη τις φήμες, το PlayStation κατά πάσα πιθανότητα θα ανοίξει το χορό και φέτος, με ένα PlayStation Showcase ή κάποιο φορτωμένο State of Play. Η εταιρία αναμένεται να έχει πολλές εκπλήξεις, τόσο από τις ταλαντούχες ομάδες των PlayStation Studios, όσο και από third-party συνεργάτες, ενώ θα δούμε και πολλά παιχνίδια που περιμένουμε καιρό. Για παράδειγμα, αναμένεται να μάθουμε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του Silent Hill 2, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κάτι νέο από το Marvel’s Wolverine της Insomniac Games. Φυσικά, η Sony ενδέχεται να παρουσιάσει σε αυτό το καλοκαιρινό σόου και τη νέα της κονσόλα, το PS5 Pro, για το οποίο οι φήμες οργιάζουν εδώ και μήνες.

Συνεχίζοντας, το Xbox Games Showcase 2024 αναμένεται πιο φορτωμένο από ποτέ. Πρόκειται για την πρώτη παρουσίαση της Microsoft από τη στιγμή που απέκτησε την Activision Blizzard και έτσι φέτος έχει υποσχεθεί να αποκαλύψει περιεχόμενο και από τα 4 publishing τμήματά της, το Xbox, την Bethesda, την Activision και την Blizzard. Αμέσως μετά το σόου αναμένεται να ακολουθήσει και ένα Direct αποκλειστικά αφιερωμένο σε ένα παιχνίδι, το οποίο εκτός εξαιρετικού απροόπτου είναι το νέο Black Ops κεφάλαιο της σειράς Call of Duty.

Τεράστιο ενδιαφέρουν θα έχει ως συνήθως και το εναρκτήριο σόου του Summer Game Fest που θα παρουσιάσει ο ίδιος ο Geoff. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε επίσημα πως θα δούμε εκεί το νέο Batman Arkham VR παιχνίδι, αλλά αυτή είναι σίγουρα μόνο μια προθέρμανση.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η Nintendo, η οποία επίσης δεν έχει ανακοινώσει ακόμη κάποιο καλοκαιρινό Direct, με την καθυστέρηση του Switch 2 να έχει φέρει τα πάνω κάτω στο πρόγραμμά της.

Ανεξαρτήτως όμως, το πρόγραμμα είναι φορτωμένο με σημαντικά events και φέτος, οπότε παρακάτω θα βρείτε συγκεντρωμένα τα σημαντικότερα happenings του gaming καλοκαιριού -με τα μέχρι τώρα δεδομένα- για να είστε έτοιμοι.

Όλες οι ώρες που αναγράφονται έχουν μετατραπεί προφανώς σε ώρες Ελλάδος. Αν ανακοινωθούν νέα events, θα προστεθούν σε αυτό το άρθρο με ενημέρωση.

Summer Game Fest 2024 Showcase - Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 11:59 μ.μ

Devolver Direct 2024 - Σάββατο 8 Ιουνίου στις 3:00 π.μ.

Future Games Show: Summer Showcase 2024 - Σάββατο 8 Ιουνίου

Xbox Games Showcase 2024 - Κυριακή 9 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ.

Call of Duty Direct - Κυριακή 9 Ιουνίου αμέσως μετά το Xbox Games Showcase 2024

PC Gaming Show 2024 - Κυριακή 9 Ιουνίου στις 11:00 μ.μ.

Ubisoft Forward - 10 Ιουνίου

THQ Nordic Digital Showcase 2024 - Παρασκευή 2 Αυγούστου 10:00 μ.μ.

Gamescom 2024 - Τρίτη 20 Αυγούστου 2024 με Κυριακή 25 Αυγ 2024