Αυτό είναι μάλλον το μυστηριώδες παιχνίδι που θα δείξει η Microsoft μετά το Xbox Games Showcase

Και ναι, οι περισσότεροι το μάντεψαν σωστά
01 Μαΐου 2024 10:53
Αυτό είναι μάλλον το μυστηριώδες παιχνίδι που θα δείξει η Microsoft μετά το Xbox Games Showcase

Εχθές το απόγευμα, η Microsoft ανακοίνωσε το ολοκαίνουργιο Xbox Games Showcase event της που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου. Η εταιρία αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά της και να παρουσιάσει στον κόσμο τα πιο σημαντικά παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στο Xbox, ενώ μετά από αυτή την παρουσίαση, επιφυλάσσει και ένα “Direct” για έναν πολύ σημαντικό τίτλο.

Αν είδατε την επίσημη ανακοίνωση της Microsoft, τότε θα προσέξατε ότι δεξιά από την επίσημη εικόνα του event, υπάρχει και μία ακόμη φωτογραφία από το "Redacted" Direct αυτού του πολύ σημαντικού τίτλου. Σύμφωνα με τον πολύ γνωστό δημοσιογράφο της βιομηχανίας, Tom Warren, αυτό το παιχνίδι θα είναι το επόμενο κεφάλαιο του Call of Duty, το οποίο πολλές πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για το νέο Black Ops.

Xbox Games Showcase: Hμερομηνία και ώρα Ελλάδος για το μεγάλο σόου της Microsoft

Αν ισχύουν όλα αυτά, μετά το Xbox Games Showcase, η Microsoft και η Activision αναμένεται να ρίξουν μια εκτενή ματιά στο νέο Black Ops, πιθανώς με περισσότερα gameplay πλάνα.

Επίσης, τα ρεπορτάζ λένε ότι η Microsoft θα αποκαλύψει επιτέλους το Gears 6 σε αυτό το event από την The Coalition, ενώ παράλληλα η MachineGames θα ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Indiana Jones and the Great Circle. Οι περισσότεροι ποντάρουν -σύμφωνα με τις πηγές τους- ότι το παιχνίδι του "Indy" θα γίνει διαθέσιμο στα Xbox αυτόν τον Δεκέμβριο. Συνεχίζοντας με όλα αυτά που ακούγονται, η Bethesda θα δώσει μια καλύτερη ματιά στο πρώτο μεγάλο expansion του Starfield που θα έχει την ονομασία Shattered Space.

Τέλος, οι φήμες αναφέρουν ότι το νέο Call of Duty θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, το Avowed της Obsidian τον Νοέμβριο, ενώ τον ίδιο μήνα αναμένεται και το Microsoft Flight Simulator 2024.

Φυσικά, επειδή μιλάμε για φήμες και ρεπορτάζ, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.

Το Xbox Games Showcase 2024 θα διεξαχθεί στις 9 Ιουνίου στις 20:00 η ώρα Ελλάδος και θα είναι το πρώτο event του Xbox όπου θα παρουσιαστούν παιχνίδια από όλες τις τεράστιες εξαγορές που έκανε τα τελευταία χρόνια, δηλαδή την Activision Blizzard, την Bethesda και τα Xbox Game Studios. Επίσης θα είναι η δεύτερη συνεχή χρονιά που το σόου θα λάβει χώρα παράλληλα με το φετινό Summer Game Fest (7 Ιουνίου) του Geoff Keighley, στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.