Μάλλον αυτός θα είναι ο τίτλος του Star Wars Jedi: Fallen Order 2

Μήπως σύντομα θα γίνει η αποκάλυψή του;
13 Μαΐου 2022 16:25
Μάλλον αυτός θα είναι ο τίτλος του Star Wars Jedi: Fallen Order 2

Φαίνεται πως κοντεύει η ώρα που θα αποκαλυφθεί επίσημα το sequel του Star Wars Jedi: Fallen Order το οποίο αναπτύσσει η Respawn Entertainment με ακόμη δύο Star Wars παιχνίδια

Μια νέα πληροφορία έρχεται στην επιφάνεια για το Jedi Fallen Order 2 που αφορά τον επίσημο τίτλο του. Συγκεκριμένα σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast "Grubbsnax", ο γνωστός δημοσιογράφος και insider, Jeff Grub αποκάλυψε πως η ονομασία του θα είναι "Star Wars Jedi: Survivor".

Σε προηγούμενες πληροφορίες που είχε μεταφέρει πάλι ο Grubb είχε αποκαλύψει ότι θα είναι ένας next-gen only τίτλος και θα έρθει στα PS5 και Xbox Series X|S και θα κυκλοφορήσει εντός του 2023. 

Το sequel είχε επιβεβαιωθεί από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν η ΕΑ μαζί με την Respawn ανακοίνωσαν τους επερχόμενους Star Wars τίτλους τους, που περιλαμβάνουν το Fallen Order 2, έναν strategy τίτλο και ένα FPS. 

H Respawn Entertainment εργάζεται επίσης σε ένα FPS Star Wars τίτλο με επικεφαλής τον βετεράνο της LucasArts και των Medal Of Honor και Star Wars: Battlefront, Peter Hirschmann, καθώς και σε ένα strategy τίτλο με βετεράνους της Firaxis. 

Επίσης στα σκαριά βρίσκεται ένα cinematic action adventure Star Wars παιχνίδι από την Skydance με επικεφαλής την Amy Hennig, δημιουργό των Uncharted, αλλά και το Star Wars: Eclipse από την Quantic Dream. 

Θα μπορούσε το Jedi Fallen Order 2 να παρουσιαστεί πρώτη φορά στο επερχόμενο Star Wars Celebration 2022 event που θα διεξαχθεί από τις 26-29 Mαΐου; Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για περισσότερα.