Έρχεται τρίτο Star Wars Jedi από την Respawn και την EA

Το sequel επιβεβαιώθηκε εμμέσως
11 Ιουλίου 2023 00:27
Έρχεται τρίτο Star Wars Jedi από την Respawn και την EA

Όπως όλα δείχνουν, η ιστορία του Cal Kestis και του BD-1 θα συνεχιστεί. Συγκεκριμένα, το sequel του Star Wars Jedi: Survivor κατά κάποιον τρόπο μόλις επιβεβαιώθηκε από τον Respawn Entertainment.

Συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης της EA, που είχε δηλώσει στο παρελθόν πως έχει στο μυαλό της την ιστορία ως τριλογία, ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της μια νέα αγγελία που προδίδει την ύπαρξη του τρίτου κεφαλαίου. Ειδικότερα, το στούντιο αναζητά έναν Principal Game Writer για να εργαστεί σε μια νέα Star-Wars εμπειρία σε ‘third-person action-adventure setting’. Μάλιστα, η φρασεολογία αφήνει να εννοηθεί ότι η ανάπτυξη του τίτλου έχει ήδη ξεκινήσει.

Η αγγελία, που ανακαλύφθηκε από τον χρήστη του Reddit με παρατσούκλι u/Hard2DaC0re, αναφέρει:

Ψάχνουμε για έναν εξαιρετικά ικανό Principal Game Writer που θα ενστερνιστεί τη φιλοσοφία μας και θα μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία που κέρδισε σκληρά, για να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε μια απίστευτη Star Wars εμπειρία για τους παίκτες μας σε ένα διασκεδαστικό third-person action-adventure setting. Φανταζόμαστε έναν φανατικό gamer που παθιάζεται με την αφήγηση ιστοριών με διαδραστικά μέσα. Υπό την καθοδήγηση του Lead Write, ο Principal Game Writer θα είναι υπεύθυνος για τη συγγραφή διαλόγων, σκηνών, λεπτομερειών την ιστορίας και υποστηρικτικών κειμένων για το παιχνίδι.

Για την ιστορία, το νεότερο κεφάλαιο της σειράς, το Star Wars Jedi: Survivor, κυκλοφορεί από τις 28 Απριλίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X |S και PC. Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics για τον τίτλο πατώντας εδώ. Το πρώτο παιχνίδι του franchise, το STAR WARS Jedi: Fallen Order, είχε κυκλοφορήσει για την προηγούμενη γενιά κονσολών το 2019.