Σε τιμή χώμα ένα από τα καλύτερα Star Wars παιχνίδια!

Για το PC σε Steam και Epic Games Store
04 Μαΐου 2024 12:10
Σε τιμή χώμα ένα από τα καλύτερα Star Wars παιχνίδια!

Η EA ξεκίνησε τις προσφορές των Star Wars παιχνιδιών της ελέω της 4ης Μαΐου (May the 4th be with you – Star Wars Day) και μεταξύ άλλων υπάρχει σε μεγάλη έκπτωση ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σειράς.

Πιο συγκεκριμένα, το πολύ επιτυχημένο Star Wars Jedi: Fallen Order βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε προσφορά στο PC, τόσο στο Steam και στο Epic Games Store, καθώς και στο Xbox. Αν δεν έχετε μπει ακόμη στον κόσμο των “Jedi” παιχνιδιών τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνετε, αφού το παιχνίδι κοστίζει περίπου 4 ευρώ.

Ο τίτλος της Respawn Entertainment κοστολογείται κανονικά 39.99 ευρώ, αλλά μέχρι και τις 13 Μαΐου θα έχετε τη δυνατότητα να το αποκτήσετε με μόλις 3.99 ευρώ! Ναι καλά διαβάσατε. Αυτή η τιμή αφορά την έκδοση του PC, αφού για το Xbox θα πρέπει να δώσετε 1 ευρώ παραπάνω, δηλαδή 4.99 ευρώ.

Βρείτε το Star Wars Jedi: Fallen Order από το Steam πατώντας εδώ.

Αν προτιμάτε το κατάστημα της Epic Games τότε κάντε κλικ εδώ.

Η προσφορά ισχύει και στο Xbox και μπορείτε να το κάνετε δικό σας από εδώ.

Ακολουθούν μερικές πληροφορίες για τον τίτλο:

Γίνετε Jedi Padawan σε μία νέα ιστορία Star Wars από τη Respawn Entertainment — τους δημιουργούς των Apex Legends και Titanfall.

Μετά τα γεγονότα του Episode III: Revenge of the Sith και τη θανάσιμη Διαταγή 66 του Καγκελάριου Πάλπατιν —που έχει σχεδιαστεί να καταστρέψει το τάγμα των Jedi και να ανοίξει τον δρόμο για την άνοδο της Αυτοκρατορίας —είστε ο τελευταίος Jedi Padawan και η τελευταία ελπίδα τους για επιβίωση.

Μαζέψτε τα κομμάτια του κατακερματισμένου παρελθόντος σας και ολοκληρώστε την εκπαίδευσή σας ως Τζεντάι, αναπτύξτε πανίσχυρες ικανότητες της Δύναμης και τελειοποιήστε τη χρήση του Φωτόσπαθού σας στην αποστολή σας να φτιάξετε ξανά τους Τζεντάι. Πολεμήστε για να μείνετε ένα βήμα μπροστά από την Αυτοκρατορία και τους φονικούς Ιεροεξεταστές της, χρησιμοποιήστε την εκπαίδευσή σας ως Τζεντάι για να κάνετε μία στρατηγική προσέγγιση σε κάθε μάχη και επισκεφθείτε απομακρυσμένες γωνιές του γαλαξία του Star Wars, γεμάτες με νέους χαρακτήρες, πλάσματα, εχθρούς και ντρόιντ.

Η προσφορά του παιχνιδιού ισχύει μόνο για το PC και το Xbox.