Έρχεται το Star Wars Jedi 3 από την EA σύμφωνα με τον ηθοποιό του Cal Kestis

Η δήλωση που άναψε φωτιές
24 Σεπτεμβρίου 2023 17:32
Έρχεται το Star Wars Jedi 3 από την EA σύμφωνα με τον ηθοποιό του Cal Kestis

Ναι, η συνέχεια των Star Wars Jedi: Fallen Order και Star Wars Jedi: Survivor μόλις επιβεβαιώθηκε!

Μιλώντας σε ένα panel στην Ocala Comic Con, ο ηθοποιός που χαρίζει τη φυσιογνωμία και τη φωνή του στον Cal Kestis επιβεβαίωσε πως η EA έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη του επόμενου κεφαλαίου της σειράς, χωρίς να αφήνει και πολλά περιθώρια παρερμηνείας. Αναλυτικότερα, αναφερόμενος στο sequel, ο Cameron Monaghan τόνισε:

Δουλεύουμε πάνω σε ένα τρίτο και είμαστε στη φάση που το ετοιμάζουμε αυτή τη στιγμή.

Πρόκειται για ένα μεγάλο εγχείρημα και έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις μέχρι στιγμής, αλλά ελπίζουμε ότι όταν όλα θα έχουν ειπωθεί και θα έχουν γίνει, θα μπορέσουμε να πάμε και να κάνουμε κάτι πραγματικά καλό.

Για την ιστορία, το νεότερο κεφάλαιο της σειράς, το Star Wars Jedi: Survivor, κυκλοφορεί από τις 28 Απριλίου. Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics για τον τίτλο πατώντας εδώ. Το πρώτο παιχνίδι του franchise, το STAR WARS Jedi: Fallen Order, είχε κυκλοφορήσει για την προηγούμενη γενιά κονσολών το 2019.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως ο director των δύο πρώτων παιχνιδιών, ο Stig Asmussen, αποχώρησε πριν μερικές ημέρες από την Respawn Entertainment. Αυτό σημαίνει πως κάποιος άλλος developer της ταλαντούχας ομάδας θα χρειαστεί να αναλάβει τα ηνία της ανάπτυξης του project. Μιλώντας σχετικά με την απόφασή του, ένας αντιπρόσωπος της EA ξεκαθάρισε στο  Bloomberg:

Μετά από προσεκτική σκέψη και εξέταση, ο Stig Asmussen αποφάσισε να εγκαταλείψει την Respawn για να ακολουθήσει άλλες περιπέτειες και του ευχόμαστε καλή τύχη. Οι βετεράνοι ηγέτες της Respawn θα αναλάβουν να καθοδηγήσουν την ομάδα, καθώς θα συνεχίσουν το έργο τους στο Star Wars Jedi: Survivor.