The Last of Us Remake: Άλλη μια επιβεβαίωση πως έρχεται στο PS5

Ανακαλύφθηκε ένα ακόμη στοιχείο
26 Απριλίου 2022 21:34
The Last of Us Remake: Άλλη μια επιβεβαίωση πως έρχεται στο PS5

Πέρυσι τον Απρίλιο είχε διαρρεύσει από τον εξαιρετικά έμπιστο δημοσιογράφο του Bloomberg, Jason Schreier, πως η PlayStation Studios Visual Arts ετοιμάζει ένα remake του αριστουργηματικού The Last of Us της Naughty Dog για το PS5, χρησιμοποιώντας την πολύ πιο προηγμένη μηχανή γραφικών του The Last of Us Part II. Στη συνέχεια, στις αρχές του Ιανουαρίου σας είχαμε ενημερώσει πως το project έφτανε στην ολοκλήρωσή του και έτσι αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Το αξιοσημείωτο είναι όμως πως τελευταία τα στοιχεία πως το project βρίσκεται πράγματι υπό ανάπτυξη ολοένα και πληθαίνουν. Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα σας ενημερώσαμε για τον animator του PlayStation που άφησε να εννοηθεί πως το remake θα έρθει πράγματι μέσα στο 2022, δεύτερο μισό της χρονιάς, μαζί με το sequel του God of War. Τώρα, ένας εργαζόμενος της Naughty Dog φαίνεται πως κατά λάθος επιβεβαίωσε και αυτός με τη σειρά του την ύπαρξη του project.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Corey Hong που εργάζεται στο στούντιο από τον Απρίλιο του 2019 ως QA Tester, ενημέρωσε το προφίλ του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης LinkedIn, επισημαίνοντας πως έχει συνεισφέρει τόσο σε ένα «μη-ανακοινωμένο multiplayer project», όσο και σε ένα «μη-ανακοινωμένο remake».

Όπως φαίνεται, λοιπόν, οι φήμες των τελευταίων μηνών πως η Naughty Dog ετοιμάζει ένα multiplayer παιχνίδι στον κόσμο του The Last of Us, καθώς και οι πιο πρόσφατες πληροφορίες για το remake του The Last of Us φαίνεται πως ευσταθούν. Αν λοιπόν η περιπέτεια του Joel και της Ellie είναι πράγματι προγραμματισμένο να επιστρέψει με ανανεωμένο τεχνικό τομέα φέτος, πολύ σύντομα είναι πιθανό πως θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

Για την ιστορία, το The Last of Us κυκλοφόρησε αρχικά το 2013 αποκλειστικά για το PlayStation 3 και ένα χρόνο μετά κυκλοφόρησε και μια remastered έκδοση για το PS4. Μάλιστα, μέσα στο χρόνο αναμένεται να δούμε και την επίσημη τηλεοπτική σειρά The Last of Us από το HBO, οπότε ενδεχομένως η Sony θα συνοδεύσει την κυκλοφορία της με το εν λόγω remake.