Έρχεται το The Last of Us Part III; Ο δημιουργός του απαντά!

Και τα νέα είναι ενθαρρυντικά!
02 Φεβρουαρίου 2024 22:04
Έρχεται το The Last of Us Part III; Ο δημιουργός του απαντά!

Η Naughty Dog κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες το ντοκιμαντέρ του The Last of Us Part II, το οποίο αποκαλύπτει πολλές σημαντικές πληροφορίες από τη δημιουργία του τίτλου. Αυτό το ντοκιμαντέρ ανέβηκε στο επίσημο YouTube κανάλι του στούντιο και έχει διάρκεια τις 2 ώρες, αλλά και μία πολύ σημαντική πληροφορία για το μέλλον της σειράς.

Αναλυτικότερα, προς το τέλος του ντοκιμαντέρ, ο δημιουργός του The Last of Us, Neil Druckmann, μίλησε για το μέλλον της σειράς δηλώνοντας ότι προσπαθούσε για αρκετό καιρό να βρει το ιδανικό concept για το Part III, αλλά δεν τα κατάφερνε. Αυτό άλλαξε πρόσφατα και επιτέλους αποκάλυψε ότι έχει στο μυαλό του μια κεντρική ιδέα, η οποία θα ενώνεται με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια.

Ωστόσο, όλα είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμα, καθώς δεν υπάρχει καν γραμμένη η ιστορία του παιχνιδιού. Ακολουθούν όλα όσα δήλωσε ο Neil Druckmann μέσα από το ντοκιμαντέρ του The Last of Us.

Το πρώτο παιχνίδι είχε ένα καθαρό concept, όπως την άνευ όρων αγάπη που νιώθει ένας γονέας για το παιδί του. Όσον αφορά το δεύτερο μέρος, μόλις καταλήξαμε σε αυτήν την ιδέα της επιδίωξης της δικαιοσύνης με οποιοδήποτε κόστος, δηλαδή της δικαιοσύνης για αυτούς που αγαπάμε, νιώσαμε ότι υπάρχει ένα καθαρό concept και υπάρχει μια γενική γραμμή από το πρώτο παιχνίδι. Λέγαμε άλλωστε ότι αν δεν καταφέρουμε να το κάνουμε ποτέ ξανά (εννοεί το Part III), αυτό είναι ένα ωραίο τελικό σημείο. Η ιστορία τελείωσε…

Αυτό είναι το υπέροχο με το να δουλεύεις στην Naughty Dog. Πάντα ισχύει το: θα μας άρεσε να κάνουμε ένα ακόμα, αλλά αν νιώσουμε παθιασμένοι με κάτι άλλο, θα υποστηρίξουμε αυτό το άλλο. Βρίσκομαι σε μία πολύ προνομιακή θέση, δεν το θεωρώ δεδομένο. Απλώς σκεφτόμουν το εξής: "υπάρχει κάποιο άλλο concept για μία συνέχεια (εννοεί για το Part III);".

Εδώ και χρόνια δεν μπορούσα να βρω αυτήν την ιδέα. Αλλά αυτό άλλαξε…πρόσφατα. Δεν έχω την ιστορία, αλλά έχω αυτήν την ιδέα που για εμένα είναι συναρπαστική όσο ήταν στο 1 και στο 2. Είναι ένα δικό του πράγμα, κι όμως έχει αυτή τη γενική γραμμή που ενώνεται με τα άλλα 2. Οπότε νιώθω ότι υπάρχει πιθανός ένα ακόμη κεφάλαιο σε αυτή την ιστορία.

Η ομάδα ανάπτυξης έχει στα σκαριά διάφορα projects στα οποία εργάζεται, αλλά όπως όλα δείχνουν, κανένα από αυτά δεν είναι το The Last of Us Part III.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα λόγια του δημιουργού μέσα από τον player που ακολουθεί, απλά πηγαίνοντας στη 1 ώρα και 58 λεπτά του βίντεο.