The Last of Us Part 2: Δείτε τώρα δωρεάν το ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία του τίτλου της Naughty Dog

Μια αποκαλυπτική ματιά στα παρασκήνια του τίτλου που αποθεώθηκε αλλά και δίχασε
02 Φεβρουαρίου 2024 19:01
The Last of Us Part 2: Δείτε τώρα δωρεάν το ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία του τίτλου της Naughty Dog

Η Naughty Dog πραγματοποίησε την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για την δημιουργία του The Last of Us Part II, το οποίο φέρει τον τίτλο "Grounded II: Making the Last of Us Part 2", μέσα από το επίσημό της κανάλι στο YouTube.

Το making of ντοκιμαντέρ του sequel του The Last of Us είναι παράλληλα και sequel του πρώτου "Grounded", το οποίο χρονολογούσε την διαδικασία ανάπτυξης του The Last of Us Part I και είχε λάβει πολλά θετικά σχόλια, καθώς προσέφερε μια ωμή ματιά πίσω από την κουρτίνα και τη λάμψη ενός τέτοιου blockbuster τίτλου και πώς οι developers της Naughty Dog έκαναν πραγματικότητα το πλάνο τους. Σε αυτό θα περιέχει μαρτυρίες αλλά και σκηνικά που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής του από το 2016 μέχρι και τη κυκλοφορία του το 2020, αλλά και νέες συνεντεύξεις των συντελεστών που σχολιάζουν τον απόηχο του παιχνιδιού, και όλες τις αντιδράσεις που προκάλεσε.

Κανονικά το εν λόγω ντοκιμαντέρ ήταν να κυκλοφορήσει λίγο καιρό πριν το λανσάρισμα του Last of Us Part 2, αλλά η Naughty Dog το άφησε στην άκρη τότε λόγω της πανδημίας. Το Grounded II είναι διαθέσιμο και ως downloadable add-on για το The Last of Us Part II Remastered του PS5, το οποίο αν κατεβάσετε το update θα σας δώσει και δύο νέα δωρεάν skins για την Ellie και την Abby καθώς και το roguelike mode "No Return". 

Μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν το ντοκιμαντέρ του The Last of Us Part II, μέσα από τον player του YouTube παρακάτω.