The Last of Us Part II: Με δάκρυα στα μάτια η ηθοποιός της Abby μιλάει για τις απειλές που δέχθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλυπτικές στιγμές από τα παρασκήνια του sequel της Naughty Dog
03 Φεβρουαρίου 2024 13:38
The Last of Us Part II: Με δάκρυα στα μάτια η ηθοποιός της Abby μιλάει για τις απειλές που δέχθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

To ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία του The Last of Us Part II κυκλοφορεί από χθες στο YouTube και χρονολογεί όλα τα γεγονότα της ανάπτυξής του ξεκινώντας από το 2016. Δίνοντας μια σπάνια ματιά στα παρασκήνια του blockbuster τίτλου της Naughty Dog που λατρεύτηκε και μισήθηκε. 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS


Μια από τις πιο συναισθηματικά φορτισμένες σκηνές του "Grounded II: Making of the The Last of Us Part II" ήταν η εξομολόγηση της ηθοποιού Laura Bailey, η οποία χάρισε τη φωνή της στην Abby. Θα θυμόσαστε ότι πριν καν κυκλοφορήσει το παιχνίδι λόγω των leaks είχαν ξεσηκωθεί σφοδρές αντιδράσεις για την απόφαση της Naughty Dog να σκοτώσει τον Joel στην διαβόητη πλέον σκηνή του Part II. Μόνο που οι αντιδράσεις μερικών θερμοκέφαλων ξέφυγαν και στόχευσαν την Bailey στην πραγματική της ζωή. 

Με δάκρυα στα μάτια από τη συναισθηματική φόρτιση η Bailey αποκαλύπτει ότι όχι μόνο η ίδια αλλά και ο γιος της δέχθηκε απειλές θανάτου, ο οποίος είχε γεννηθεί εκείνη την περίοδο, όπως αναφέρει στο ντοκιμαντέρ. "Απείλησαν τον γιο μου ξέρετε, ο οποίος είχε γεννηθεί τότε και ήταν δύσκολα, πολύ δύσκολα. Μου έμαθε όμως να πάρω τις αποστάσεις μου από όλο αυτό.", είπε η Bailey. 

Δείτε το απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ: