The Last of Us Part II: Η Naughty Dog σχολιάζει τις διαμαρτυρίες για το remaster

Νέες δηλώσεις
17 Ιανουαρίου 2024 19:36
The Last of Us Part II: Η Naughty Dog σχολιάζει τις διαμαρτυρίες για το remaster

Το The Last of Us Part II Remastered αναμένεται να γίνει διαθέσιμο αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 19 Ιανουαρίου. Εν όψει της κυκλοφορία του, ο director του project, Matthew Gallant, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο VGC.

Στο πλαίσιο αυτό, το στέλεχος της Naughty Dog κλήθηκε να σχολιάσει τα αρνητικά σχόλια των παικτών που δεν θεωρούν την remastred έκδοση απαραίτητη, την ώρα που σπάνια υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις για επανακυκλοφορίες ταινιών. Ο Gallant τόνισε πως δεν μπορεί να αντιληφθεί το λόγο που επικρατεί τέτοια αναστάτωση, μιας και το παιχνίδι προορίζεται για τους νέους παίκτες ή fans που θέλουν να το βιώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μάλιστα, τόνισε εμφατικά πως «δεν πειράζει» που δεν είναι για όλους. Αναλυτικότερα, ο Gallant τόνισε:

Δεν καταλαβαίνω την αναστάτωση που επικρατεί σχετικά με το τι προσφέρει το The Last of Us Part 2 Remastered. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να παίξετε το The Last of Us Part 2. Αν είστε νέος κάτοχος PlayStation και νέος στο franchise, θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία με όλα τα χαρακτηριστικά του hardware σε μια native έκδοση του παιχνιδιού για το PS5. Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει ένα κοινό για το οποίο η ιδέα μιας PS5 έκδοσης είναι συναρπαστική. Μιλώ επίσης για τον εαυτό μου, είμαι ενθουσιασμένος που μπορούμε να το φέρουμε στους fans.

Αν δεν είναι για όλους, δεν πειράζει.

Να σας υπενθυμίσουμε πως στο review του για το Unboxholics.com, ο Σάκης Κάρπας τόνισε:

Το Remaster του The Last of Us Part II είναι πράγματι μια αισθητά πλουσιότερη και βελτιωμένη έκδοση του αριστουργήματος της Naughty Dog, που κλείνει το μάτι κυρίως σε όσους δεν έχουν στο παρελθόν εμπειρία μαζί του. Εγώ, για να είμαι ειλικρινής, δεν ένιωσα σε καμία περίπτωση ότι χρειαζόμουν μία τέτοια κυκλοφορία. Ο τίτλος ήταν ήδη υπέροχος, υποστηριζόταν ήδη από το PS5 και η θέση του στην καρδιά μου παραμένει εκεί που ήταν.

Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.