Η Sony επιστρέφει τα χρήματα των προ-παραγγελιών του The Last of Us Part 2 Remastered

Σε μια κίνηση καλής θελήσεως
19 Ιανουαρίου 2024 23:37
Η Sony επιστρέφει τα χρήματα των προ-παραγγελιών του The Last of Us Part 2 Remastered

Προστατεύοντας τους μη ενημερωμένους καταναλωτές, η Sony προέβη σε μια ασυνήθιστη κίνηση και επέστρεψε από μόνη της τα χρήματα σε όσους έκαναν προ-παραγγελία το The Last of Us Part II Remastered, αλλά είχαν ήδη την ψηφιακή έκδοση του PS4 στον λογαριασμό τους. Το PlayStation προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης αναβάθμισης με €10 και έτσι αποφάσισε να προστατεύσει όσους δε γνώριζαν αυτή την επιλογή και πήγαν να δαπανήσουν ξανά όλο το ποσό.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα που έλαβαν οι παίκτες επισημαίνει:

"Δεν θέλουμε να χάσετε αυτή την ευκαιρία, γι' αυτό, σε ένδειξη καλής θέλησης, σας επιστρέφουμε την αξία της προ-παραγγελίας της PS5 έκδοσης του The Last of Us Part II Remastered, ώστε να αγοράσετε την ψηφιακή αναβάθμιση την ημέρα της κυκλοφορίας.

Να είστε βέβαιοι ότι με την αγορά της ψηφιακής αναβάθμισης θα λάβετε επίσης όλα τα μπόνους προ-παραγγελίας που περιλαμβάνονται στην αρχική σας προ-παραγγελία. Το ποσό της επιστροφής καταβάλλεται πίσω στην αρχική σας μέθοδο πληρωμής.

Μπορεί να χρειαστούν έως και 60 ημέρες για να εμφανιστεί στον λογαριασμό σας. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούμε να εκδώσουμε την επιστροφή χρημάτων στην αρχική σας μέθοδο πληρωμής, το ποσό θα πιστωθεί στο πορτοφόλι σας στο PlayStation Network".

Το The Last of Us Part II Remastered κυκλοφορεί για το PlayStation 5 από σήμερα, 19 Ιανουαρίου. Εμείς παίξαμε ήδη την αναβαθμισμένη έκδοση του τίτλου της Naughty Dog και ο Σάκης Καρπάς τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

Το Remaster του The Last of Us Part II είναι πράγματι μια αισθητά πλουσιότερη και βελτιωμένη έκδοση του αριστουργήματος της Naughty Dog, που κλείνει το μάτι κυρίως σε όσους δεν έχουν στο παρελθόν εμπειρία μαζί του. Εγώ, για να είμαι ειλικρινής, δεν ένιωσα σε καμία περίπτωση ότι χρειαζόμουν μία τέτοια κυκλοφορία. Ο τίτλος ήταν ήδη υπέροχος, υποστηριζόταν ήδη από το PS5 και η θέση του στην καρδιά μου παραμένει εκεί που ήταν.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την άποψή του για το The Last of Us Part II Remastered πατώντας εδώ.