Μην περιμένετε κάποιο sequel για το Tales of Arise

Η ομάδα ανάπτυξης το επιβεβαίωσε
04 Απριλίου 2022 18:38
Μην περιμένετε κάποιο sequel για το Tales of Arise

Η ομάδα ανάπτυξης του Tales of Arise φαίνεται πως δεν έχει κάποια σχέδια για να φέρει expansion ή το sequel του παιχνιδιού. Παρά τη μεγάλη επιτυχία που έχει γνωρίσει ο τίτλος, το στούντιο επιβεβαίωσε όπως λέει το Games Radar, ότι δεν έχει σχέδια για κάποια συνέχεια. Αυτό το είπε ο παραγωγός Yusuke Tomiwaza.

Συγκεκριμένα, ο Tomiwaza εξήγησε πως παρά τις επιτυχημένες πωλήσεις (πάνω από 1,5 εκατομμύριο τον πρώτο μήνα του), η ομάδα ανάπτυξης δεν ετοιμάζει κάποια συνέχεια ή κάποιο expansion. Το στούντιο της Bandai Namco είχε σχεδιάσει το παιχνίδι για να αφήσει «μια καλή επίγευση» στα στόματα των παικτών, μετά την ολοκλήρωση του campaign. Ο Tomizawa πρόσθεσε ότι το στούντιο θέλει να συνεχίσει να αποκτάει νέους JRPG fans, αν και αυτό είναι μια πρόκληση.

Πρέπει να καταλήξουμε σε έναν πρωτοποριακό τίτλο που θα βασίζεται στην επιτυχία του Tales of Arise, παρέχοντας παράλληλα την ευκαιρία να ανακαλύψουμε ξανά την ιστορία της σειράς.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα θρυλικά “Tales of” παιχνίδια, είναι αυτόνομα, κάτι που σημαίνει πως δε χρειάζεται να έχετε παίξει τα προηγούμενα, για να καταλάβετε την ιστορία τους. Αν και στο παρελθόν είδαμε και κάποιες εξαιρέσεις με μερικούς τίτλους της σειράς να αποκτούν sequels και prequels.