Μεγάλο ορόσημο πωλήσεων για το Tales of Arise

Εξαιρετική πορεία για το JRPG
01 Μαΐου 2022 09:14
Μεγάλο ορόσημο πωλήσεων για το Tales of Arise

Όπως ανακοίνωσε η Bandai Namco, το πιο πρόσφατο κεφάλαιο της λατρεμένης JRPG σειράς Tales έφτασε ένα μεγάλο ορόσημο πωλήσεων.

Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Tales of Arise, το οποίο κυκλοφόρησε στις 10 Σεπτεμβρίου του 2021 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC και τώρα, περίπου οκτώ μήνες μετά, έχει πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σας υπενθυμίσουμε πως το παιχνίδι είχε καταφέρει ένα εξαιρετικό ντεμπούτο, αφού είχε ξεπεράσει τις 1 εκατομμύριο πωλήσεις μέσα στην πρώτη του εβδομάδα.

Πλέον που το Arise έφτασε το ορόσημο των 2 εκατομμυρίων, διεκδικεί τη δεύτερη θέση όσον αφορά τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια του franchise. Για την ιστορία, το εμπορικότερο Tales μέχρι σήμερα είναι το Tales of Symphonia, το οποίο έχει πουλήσει 2.4 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί το Tales of Vesperia, το οποίο μέχρι το Μάρτιο του 2021 είχε πουλήσει πάνω από 2.37 εκατομμύρια αντίτυπα.

Συνολικά, τα διάφορα παιχνίδια της Tales σειράς έχουν πουλήσει συνδιαστικά πάνω 27 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Για την ιστορία, το Tales of Arise έφτασε μετά από πέντε χρόνια αναμονής, την ώρα που τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς κυκλοφορήσαν σχεδόν σε ετήσια βάση. Η υπομονή φαίνεται πως άξιζε ωστόσο, αφού ο τίτλος γνώρισε θετική ανταπόκριση από κοινό και κριτικούς, καταφέρνοντας συγχρόνως και πολύ καλές πωλήσεις.