Έρχεται νέο JRPG από βετεράνους του Final Fantasy και εντυπωσιάζει με το στιλ του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες και PC το 2025
07 Φεβρουαρίου 2024 19:05
Έρχεται νέο JRPG από βετεράνους του Final Fantasy και εντυπωσιάζει με το στιλ του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Artisan Studios, που είναι ευρέως γνωστή από τα παιχνίδια Astria Ascending και Super Neptunia, μόλις ανακοίνωσε το επόμενο μεγάλο projects της, που έρχεται από θρυλικούς Ιάπωνες δημιουργούς. Ο λόγος γίνεται για το Lost Hellden, ένα JRPG που είναι ζωγραφισμένο στο χέρι, με μουσική από τον Hitoshi Sakimoto των Final Fantasy XII και Tactics Ogre.

Το σχεδιασμό έχει αναλάβει ο Takeshi Oga των Final Fantasy XIV, Gravity Rush και του Siren και αυτό το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2025, για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store). Η Artisan Studios απαρτίζεται από σημαντικά πρόσωπα της βιομηχανίας και υπόσχεται να φέρει ένα Ιαπωνικό RPG που θα σας ενθουσιάσει με το ιδιαίτερο στιλ του.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες, αλλά η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε στο δελτίο Τύπου τα εξής: Καλώς ήρθατε στο Era. Όπου κάθε ζωή έχει ένα τίμημα. Κάθε Eran είναι δεσμευμένο σε ένα από τα Seven Sins (Επτά Αμαρτήματα), πριν από τα πρώτα του γενέθλια. Σε όλη τους τη ζωή, οι άνθρωποι παλεύουν ενάντια στις ορμές τους. Έχουν μια θέση στην Ιερή Γη του Hellden αν τα καταφέρουν. Αν όμως αποτύχουν και υποκύψουν στην αμαρτία τους τους περιμένει μια μοίρα χειρότερη από το θάνατο...

Η ομάδα ανάπτυξης αναφέρει ότι το art style του παιχνιδιού είναι ζωγραφισμένο στο χέρι και το ονομάζει “Deep 2D”, ενώ παράλληλα υπόσχεται ένα action battle σύστημα μάχης με βάθος και στρατηγική, αλλά και μία πλούσια ιστορία, με χαρακτήρες που θα σας μείνουν αξέχαστοι, αλλά και ένα πλήρες customization.

Το Lost Hellden δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Tags: