Γνωρίστε την Shionne στο νέο trailer του Tales of Arise

Ο πόλεμος εναντίων των Rena ξεκινά!
27 Ιουνίου 2021 12:01
Γνωρίστε την Shionne στο νέο trailer του Tales of Arise

Η Bandai Namco συνεχίζει την προώθηση του Tales of Arise εν όψη της κυκλοφορίας του, που έχει οριστεί σε μερικούς μήνες και τώρα, έδωσε στο φως της δημοσιότητας ένα νέο βίντεο από την Shionne, στο οποίο θα πάρετε μια μικρή γεύση από εκείνη και τις δυνάμεις της.

Μετά από μια απροσδόκητη συνάντηση με τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, τον Alphen, εντάσσεται στην ομάδα του και κάνουν εξέγερση εναντίον των Rena, που κυριαρχούν τον κόσμο της Dahna εδώ και 300 χρόνια. Μέχρι τώρα, δε γνωρίζουμε πολλά για την ιστορία, πέρα από το γεγονός ότι η ιστορία του αφορά τους αντίπαλους κόσμους Dahna και Rena.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι όποιος αγοράσει τις next-gen εκδόσεις του τίτλου θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο modes, το Perfomance και το Graphics για καλύτερα FPS και ανάλυση αντίστοιχα. Επίσης, αν προβείτε σε αγορά της PS5 έκδοσης, ο τίτλος θα εκμεταλλεύεται πλήρως τα χαρακτηριστικά του DualSense.

Το Tales of Arise είναι το 17ο παιχνίδι της σειράς που αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει το 2020, αλλά πλέον αναμένεται στις 10 Σεπτεμβρίου για Xbox One, Xbox Series X|S, PS5, PS4 και PC. Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω.