Δείτε την εναρκτήρια σκηνή του Tales of Arise – Φυσικά και είναι anime! 

Τον Σεπτέμβριο κυκλοφορεί το 17ο παιχνίδι της σειράς

Δείτε την εναρκτήρια σκηνή του Tales of Arise – Φυσικά και είναι anime!

Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ακόμη ένα βίντεο για το επερχόμενο Tales of Arise, μόνο που αυτή τη φορά δεν πρόκειται για κάποιο gameplay trailer. Συγκεκριμένα, το νέο βίντεο είναι η εναρκτήρια σκηνή (Opening Animation), φυσικά σε anime μορφή, όπως μας έχει συνηθίσει η σειρά.

Όπως έγινε γνωστό το animation έχουν αναλάβει βετεράνοι του χώρου και δεν είναι άλλοι από το στούντιο “Ufotable”, ενώ έρχεται με συνοδεία το main theme ονόματι “HIBANA” που ερμηνεύει το ροκ συγκρότημα Kankaku Pierrot.  

Αξίζει να αναφερθεί, ότι όποιος αγοράσει τις next-gen εκδόσεις του τίτλου θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο modes, το Perfomance και το Graphics για καλύτερα FPS και ανάλυση αντίστοιχα. Επίσης, αν προβείτε σε αγορά της PS5 έκδοσης, ο τίτλος θα εκμεταλλεύεται πλήρως τα χαρακτηριστικά του DualSense.

Το Tales of Arise είναι το 17ο παιχνίδι της σειράς που αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει το 2020, αλλά πλέον αναμένεται στις 10 Σεπτεμβρίου για Xbox One, Xbox Series X|S, PS5, PS4 και PC. Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω.

1 σχολιο(α)