Streamer κατάφερε να τερματίσει το Elden Ring χωρίς να δεχθεί καθόλου damage (ΒΙΝΤΕΟ)

Από καμία απολύτως πηγή
04 Απριλίου 2022 12:34
Streamer κατάφερε να τερματίσει το Elden Ring χωρίς να δεχθεί καθόλου damage (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κοινότητα του Elden Ring συνεχίζει να ξεψαχνίζει κάθε σπιθαμή του τίτλου της FromSoftware και να καταφέρνει εντυπωσιακά επιτεύγματα. Έτσι, λοιπόν, τώρα, ο Twitch streamer Seki τράβηξε πάνω του τα βλέμματα, αφού μπόρεσε μετά πολλές προσπάθειες να ολοκληρώσει το παιχνίδι, χωρίς να δεχθεί καθόλου damage.

Όπως όλα δείχνουν είναι το πρώτο καταγεγραμμένο no-hit/no-damage run του Elden Ring. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως ήδη ο streamer GinoMachino είχε καταφέρει να τερματίσει το παιχνίδι χωρίς hit στις 13 Μαρτίου, αλλά το επίτευγμα του Seki είναι αρκετά διαφορετικό.

Σε αντίθεση με τα No-Hit runs που ο παίκτης πρέπει να μη δεχθεί χτυπήματα από τους εχθρούς, τα No-Hit/No Damage runs είναι αρκετά δυσκολότερα, αφού ο παίκτης δεν πρέπει να δεχθεί damage από απολύτως καμία πηγή, συμπεριλαμβανομένου του damage από πτώσεις ή poison. Αυτό σημαίνει πως buffs όπως το Red-Feathered Branchsword βγαίνουν από την εξίσωση, ενώ ο Seki έπρεπε να προσέχει το παραμικρό.

Για την ιστορία, ο streamer στο παρελθόν είχε καταφέρει κάτι αντίστοιχο και στο εξαιρετικά δύσκολο Sekiro: Shadows Die Twice. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την προσπάθειά του μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Elden Ring είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC. Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς, πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το παιχνίδι έσπασε πρόσφατα και ένα τεράστιο ρεκόρ παικτών στο Steam, καταλαμβάνοντας την 6η θέση όλων των εποχών στα charts του. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Συγχρόνως, η εμπορική του πορεία είναι συγκλονιστική, ξεπερνώντας τις 12 εκατομμύρια πωλήσεις σε μερικές μόνο εβδομάδες. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.