Αποκαλύφθηκαν οι επίσημες παγκόσμιες πωλήσεις του Elden Ring και…σοκάρουν!

Μεγάλη επιτυχία για την FromSoftware
16 Μαρτίου 2022 10:17
Αποκαλύφθηκαν οι επίσημες παγκόσμιες πωλήσεις του Elden Ring και…σοκάρουν!

Όπως σας ενημερώσαμε εχθές, το Elden Ring είναι το πιο επιτυχημένο νέο IP στην Ευρώπη εδώ και μισή δεκαετία. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη μία είδηση για τον τίτλο της FromSoftware και αφορά τις πωλήσεις του, οι οποίες πραγματικά σοκάρουν. Το Elden Ring, λοιπόν, από την ημέρα κυκλοφορίας του, έχει πουλήσει 12 εκατομμύρια αντίτυπα, παγκοσμίως.

Αυτό το νούμερο ανακοίνωσε επίσημα η Bandai Namco σε ένα δελτίο Τύπου, το οποίο αναφέρει αυτό το εντυπωσιακό νούμερο του παιχνιδιού. Το Elden Ring έχει πουλήσει 1 εκατομμύριο τεμάχια στην Ιαπωνία μόνο του, καθώς και 12 εκατομμύρια σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα νούμερα αυτά είναι έως και τις 14 Μαρτίου.

Αξίζει να αναφερθεί, πως αυτοί οι αριθμοί αποτελούν τα retail, αλλά και τα ψηφιακά αντίτυπα του τίτλου.

Ο Hidetaka Miyazaki της FromSoftware δήλωσε:

Είναι εκπληκτικό το πόσοι άνθρωποι έχουν παίξει το Elden Ring. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας μας. Το Elden Ring βασίζεται σε μία ιστορία γραμμένη με τον George R.R. Martin. Ελπίζουμε ότι οι παίκτες θα απολαμβάνουν το υψηλό επίπεδο ελευθερίας του παιχνιδιού όταν περιηγούνται στον τεράστιο κόσμο του, εξερευνώντας τα πολλά μυστικά του και αντιμετωπίζοντας τις πολλές απειλές του. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας.

Η άποψή μας για το Elden Ring.

Το Elden Ring κυκλοφορεί σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.