GTA 6: Νέα στοιχεία μάλλον αποκαλύπτουν πότε θα κυκλοφορήσει τελικά!

Και δύο κορυφαίοι αναλυτές συμφωνούν
16 Μαρτίου 2022 13:24
GTA 6: Νέα στοιχεία μάλλον αποκαλύπτουν πότε θα κυκλοφορήσει τελικά!

Μπορεί το GTA V και το GTA Online να έκαναν μόλις το ντεμπούτο τους στις κονσόλες νέας γενιάς PS5 και Xbox Series X|S, αλλά η gaming κοινότητα δεν έχει σταματήσει να αναρωτιέται πότε θα καταφθάσει το sequel. Συγκεκριμένα, η Rockstar Games είχε ανακοινώσει και επίσημα στις αρχές του Φεβρουαρίου πως το πολυαναμενόμενο Grand Theft Auto VI βρίσκεται υπό ανάπτυξη, ωστόσο δεν μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες.

Τώρα τη δική τους απάντηση στο ερώτημα έρχονται να δώσουν δύο κορυφαίοι αναλυτές. Συγκεκριμένα, η Take-Two, μητρική εταιρία της Rockstar Games, αποκάλυψε (μέσα από νέο SEC filing στις 11 Μαρτίου) πως αναμένει τεράστιες καθαρές κρατήσεις το οικονομικό έτος 2024 και το οικονομικό έτος 2025, της τάξεως των $5.2 δισεκατομμυρίων και των $5.4 δισεκατομμυρίων αντίστοιχα.

Το οικονομικό έτος 2024 της Take-Two ξεκινά τον Μάρτιο του 2023 και ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2024, ενώ το οικονομικό έτος 2025 ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2025. Αφού η Take-Two αναμένει μια τόσο μεγάλη αλλαγή στα οικονομικά της, πιθανότατα σε αυτή την περίοδο θα κυκλοφορήσει το GTA 6, το οποίο αναμένεται να σαρώσει σε πωλήσεις.

Συνοψίζοντας, λοιπόν, το GTA 6 κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει εντός του 2024 ή κάποια στιγμή μεταξύ του Μαρτίου του 2023 και του Μαρτίου του 2025.

Έπειτα από τα νέα στοιχεία που δημοσίευσε η Take-Two, ο αναλυτής της αμερικανικής πολυεθνικής ανεξάρτητης τράπεζας επενδύσεων Jefferies, Andrew Uerkwitz, δήλωσε:

Η Take-Two θα συνεχίσει να αναπτύσσεται το οικονομικό έτος 2025, πιθανότατα μετά από μια σημαντική κυκλοφορία περιεχομένου από τη Rockstar το 2024.

Συγχρόνως, και ο αναλυτής Doug Creutz της επενδυτικής τράπεζας Cowen πιστεύει ομοίως πως το GTA 6 θα κυκλοφορήσει μέσα στο οικονομικό έτος 2024 και δηλώνει πεπεισμένος μετά το νέο SEC filling της Take-Two.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, πλέον μάλλον γνωρίζουμε πόσο θα χρειαστεί να περιμένουμε για τη νέα open world περιπέτεια της Rockstar. Βέβαια, το μόνο που γνωρίζουμε επίσημα για την ώρα είναι πως το παιχνίδι βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης.