Το επόμενο παιχνίδι της Bungie θα έχει third person προοπτική

 Νέες αγγελίες αποκαλύπτουν
10 Μαρτίου 2022 14:10
Το επόμενο παιχνίδι της Bungie θα έχει third person προοπτική

Η Bungie είναι μια ιστορική ομάδα ανάπτυξης που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο το 1991, αλλά παρόλο που στο βιογραφικό της υπάρχουν και third-person τίτλοι, το στούντιο είναι ευρέως γνωστό για τα first person shooters του, όπως τα δύο Destiny και τα πρώτα κεφάλαια της σειράς Halo.

Ωστόσο, το στούντιο φαίνεται πως είναι τώρα έτοιμο να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, αφού το επόμενο project του περιγράφεται ως ένα third-person action παιχνίδι. Αναλυτικότερα, στην επίσημη ιστοσελίδα της Bungie αναρτήθηκαν μερικές αγγελίες για ανοιχτές θέσεις εργασίας, οι οποίες φανερώνουν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα μελλοντικά της σχέδια.

Συγκεκριμένα, το στούντιο αναζητά έναν creative director, ο οποίος θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το «όραμα και τα χαρακτηριστικά του νέου 3rd-person action τίτλου» της Bungie. Συγχρόνως, η ομάδα αναζητά και έναν level designer καθώς και έναν environment artist, με τις δύο αγγελίες να επισημαίνουν πως η εμπειρία με character-focused third-person action games (platformers, isometric, κ.α.) είναι ευπρόσδεκτη. Μάλιστα, η δεύτερη αγγελία ζητά απαραιτήτως από τον υποψήφιο να έχει και εμπειρία με τον σχεδιασμό multiplayer επιπέδων για PvP παιχνίδι.

Τι μπορεί να ετοιμάζει, λοιπόν, η Bungie; Ίσως κάποιο third person hero shooter; Ενδεχομένως μια character-driven περιπέτεια που θα έχει και multiplayer; Αυτό θα το δείξει μόνο ο χρόνος, αλλά το βέβαιο είναι πως θα χρειαστεί να κάνουμε αρκετή υπομονή, αφού το γεγονός πως ακόμη δεν έχει καλυφθεί η θέση του βασικού director, αφήνει να εννοηθεί πως το project είναι στα πολύ αρχικά του στάδια.

Για την ιστορία, στις αρχές του έτους η Bungie εξαγοράστηκε από τη Sony στο πλαίσιο μιας συμφωνίας μαμούθ που άγγιξε τα $3.6 δισεκατομμύρια δολάρια. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Tags: