Το Destiny προσθέτει ένα χαρακτηριστικό που ο κόσμος ζητά εδώ και 10 χρόνια!

Επιτέλους…
19 Ιανουαρίου 2024 23:21
Το Destiny προσθέτει ένα χαρακτηριστικό που ο κόσμος ζητά εδώ και 10 χρόνια!

Σε λίγους μήνες από τώρα θα έχει περάσει μια ολόκληρη δεκαετία από τη στιγμή που έγινε διαθέσιμο το πρώτο Destiny. Γιορτάζοντας, λοιπόν, μια δεκαετία από την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου του franchise, η Bungie ετοιμάζεται να διαθέσει ένα πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό: τη δυνατότητα τροποποίησης των προσώπων των χαρακτήρων.

Δίχως υπερβολή, για όσους παίζουν με τον ίδιο χαρακτήρα από το Destiny 1, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα μπορούν να αλλάξουν την εμφάνισή του μετά από δέκα χρόνια! Είναι ένα χαρακτηριστικό που προφανώς η κοινότητα ζητούσε ασταμάτητα εδώ και πάρα πολύ καιρό και όχι άδικα.

Η λειτουργία θα έρθει μαζί με το πολυαναμενόμενο expansion, The Final Shape, το οποίο είχε αναβληθεί πέρυσι. Σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του, η νέα ανάρτηση στο blog του στούντιο τονίζει:

Θα μπορείτε να τροποποιείτε την εμφάνιση των Guardians σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς κανένα κόστος και χωρίς κανέναν περιορισμό στον αριθμό των αλλαγών. Απλά λάβετε υπόψη σας ότι ενώ μπορείτε να αλλάξετε τον τύπο σώματος, το πρόσωπο, τα μαλλιά/κεφάλι και τα σημάδια, δεν θα είναι δυνατή η αλλαγή από τη μία προέλευση στην άλλη (π.χ. άνθρωπος, Exo ή Awoken).

To Destiny 2: The Final Shape αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου του 2024, για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Το Final Shape θα περιστρέφεται γύρω από τον Guardian του παίκτη που αναζητά τον κύριο κακό της σειράς, τον The Witness, ο οποίος είχε εξαφανιστεί μέσα από μια πύλη που δημιούργησε στην επιφάνεια του Traveler και μπήκε στην Pale Heart του στο τέλος του Lightfall.

Μάλιστα, το The Final Shape θα είναι το τελευταίο κεφάλαιο του "Light and Darkness Saga" του Destiny, το οποίο περιλαμβάνει όλα όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής τόσο στο Destiny όσο και στο Destiny 2.

Tags: