Καθυστερεί και επίσημα το Destiny 2: The Final Shape και η Bungie εξηγεί

Η Bungie χάνει το ραντεβού που είχε δώσει με την κοινότητα
27 Νοεμβρίου 2023 20:18
Καθυστερεί και επίσημα το Destiny 2: The Final Shape και η Bungie εξηγεί

Μετά το κύμα απολύσεων που έγινε στην Bungie, η εταιρία ανακοίνωσε και επίσημα την καθυστέρηση του επόμενου μεγάλου expansion του Destiny 2 με τίτλο "The Final Shape", επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ακούγονταν τον τελευταίο καιρό. 

Έτσι, το Destiny 2: The Final Shape θα χάσει το ραντεβού που είχε δώσει αρχικά για τις 27 Φεβρουαρίου και θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου του 2024. Θέλοντας να δώσει έμμεσα και μια εξήγηση για αυτή την καθυστέρηση η Bungie δήλωσε τα εξής: "Το The Final Shape θα είναι η κορύφωση των πρώτων 10 χρόνων της ιστορίας του Destiny και των αμέτρητων ωρών που περάσαμε μαζί όλοι οι Guardians. Θέλουμε να τιμήσουμε αυτό το ταξίδι, ενώ θα πάρουμε το χρόνο μας για να παραδώσουμε ένα ακόμη μεγαλύτερο και τολμηρό όραμα, ένα για το οποίο θα το θυμόμαστε και θα το νοσταλγούμε τα επόμενα χρόνια.

Παράλληλα το Season of the Wish που ξεκινάει αύριο θα επεκταθεί η διάρκειά του μέχρι την κυκλοφορία του The Final Shape προσφέροντας επιπλέον περιεχόμενο που θα οδηγήσει στο λανσάρισμά του. Τα Wishes θα είναι τα νέα εβδομαδιαία progression quests και θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο μαζί με τα Moments of Triumph, με ειδικά rewards για όσους πάρουν μέρος. 

Επίσης, το ετήσιο "Guardian Games" event θα μεταφερθεί για τον Μάρτιο και θα προσφέρει μια ανανεωμένη competitive εμπειρία μεταξύ των τριών subclasses των Guardians. Και τέλος τον ερχόμενο Απρίλιο θα κυκλοφορήσει το "Destiny 2: Into The Light", που θα είναι ένα αρκετά μεγάλο content update για όλους τους παίκτες που θα τους προετοιμάσει για την επίσκεψή τους εντός του Traveler στο The Final Shape. 

Tags: