ΦΗΜΗ: Η Bungie δουλεύει στο Destiny 3!

Με κωδική ονομασία 'Project Payback'
10 Απριλίου 2024 20:18
ΦΗΜΗ: Η Bungie δουλεύει στο Destiny 3!

Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ του Forbes από τον αξιόπιστο δημοσιογράφο Paul Tassi, η Bungie φαίνεται πως δουλεύει πάνω στο Destiny 3!

Παίρνοντας τα πράγμα από την αρχή, η πηγή των πληροφοριών που μεταφέρει το δημοσίευμα του Forbes είναι μια ανάρτηση από το Reddit που ισχυριζόταν μεταξύ άλλων πως το subclass Prism θα ερχόταν στο Destiny 2. Τελικά, όλες οι λεπτομέρειες που είχε αποκαλύψει η ανάρτηση αποδείχθηκαν αληθινές μετά το πρόσφατο live stream της Bungie που αφορούσε το επερχόμενο The Final Shape πακέτο επέκτασης. Έτσι, ο ρεπόρτερ επισημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα και το δεύτερο σκέλος της ανάρτησης που αφορούσε το Destiny 3 είναι μάλλον αληθινό.

Το Destiny 3, σύμφωνα με την εν λόγω πηγή ήταν και μάλλον εξακολουθεί να είναι υπό ανάπτυξη, υπό την κωδική ονομασία ‘Payback’. Η Bungie στοχεύει την επόμενη γενιά κονσολών για την κυκλοφορία του και έδωσε αυτή την κωδική ονομασία στο εγχείρημα γιατί η ίδια θέλει να πάρει το αίμα της πίσω, δημιουργώντας κάτι που θα ικανοποιήσει τους πάντες. Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές του Destiny 3 θα αφορά τα classes, τα οποία θα σταματήσουν να υπάρχουν. Αντιθέτως, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να χτίσουν τον χαρακτήρα τους με οποιοδήποτε τρόπο.

Για την ιστορία, η φήμη μοιάζει ακόμη πιο έγκυρη αν αναλογιστούμε πως πρόσφατα και ο executive creative director της Bungie, Luke Smith, είχε κάνει μια περίεργη αναφορά στο μέλλον, λέγοντας:

Η αντιμετώπιση του Witness δεν είναι το τέλος του Destiny 2, και σίγουρα δεν είναι το τέλος του Destiny. Μόλις έρθετε αντιμέτωποι με τον Witness, θα σας αποκαλύψουμε τι θα ακολουθήσει στο Destiny 2 και όχι μόνο... Θα τα πούμε σύντομα.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, πέρα από το Marathon, η Bungie ετοιμάζει και ένα νέο εντελώς νέο κεφαλαίο στη λατρεμένη σειρά Destiny και ίσως σύντομα να μάθουμε ποια είναι και επίσημα τα σχέδιά της.

Tags: