Ο George R. R. Martin των Game of Thrones μιλά για τα reviews του Elden Ring

Και συγχαίρει τον Hidetaka Miyazaki
01 Μαρτίου 2022 16:58
Ο George R. R. Martin των Game of Thrones μιλά για τα reviews του Elden Ring

To Elden Ring έκανε το ντεμπούτο του πριν μερικά εικοσιτετράωρα και έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στους gaming κύκλους, καταφέρνοντας να σπάσει ρεκόρ παικτών στο Steam και ρεκόρ retail πωλήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η τρομερή αυτή επιτυχία του παιχνιδιού, το οποίο σάρωσε και όσον αφορά τις κριτικές από τα μέσα, δεν πέρασε απαρατήρητη και από τον George R. R. Martin.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο open world τίτλος της FromSoftware έρχεται με επικεφαλής τον ιδιοφυή Hidetaka Miyazaki, ο οποίος όμως είχε ενώσει τις δημιουργικές του δυνάμεις με τον συγγραφέα George R. R. Martin, γνωστό για τα βιβλία που βασίστηκε η σειρά Game of Thrones. Συγκεκριμένα, ο Martin βοήθησε με τη δημιουργία του κόσμου, δίνοντας στην ομάδα ένα γενικό πλαίσιο για την ιστορία και το lore.

Με αφορμή, λοιπόν, τη σαρωτική πορεία του τίτλου, ο Martin συνεχάρη τον Hidetaka Miyazaki και την ομάδα του στη FromSoftware, ενώ σχολίασε και τα reviews που έλαβε το παιχνίδι, μέσα από μια ανάρτηση στο επίσημο blog του.

Οι νέες δηλώσεις του George R. R. Martin για το Elden Ring:

Η αναμονή έφτασε στο τέλος της. Χρόνια υπό ανάπτυξη, το ELDEN RING κυκλοφόρησε επιτέλους την περασμένη εβδομάδα και έχει κυριαρχήσει στον κόσμο του gaming.

Μην ακούτε εμένα όμως. Η FromSoftware με πλήρωσε για να βοηθήσω με την οικοδόμηση του κόσμου της, οπότε δύσκολα μπορώ να προσποιηθώ ότι είμαι αντικειμενικός.

Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά σε μερικές από τις κριτικές:

«Κάτι που συναντάς μια φορά στη γενιά… αριστούργημα… όμορφο και βάναυσο… ένας πλούσιος ανοιχτός κόσμος…»

Μουσική για τα αυτιά μου.

Φυσικά, σχεδόν όλα τα εύσημα πρέπει να πάνε στον Hidetaka Miyazaki και στην εκπληκτική ομάδα σχεδιαστών του, οι οποίοι εργάζονται σε αυτό το παιχνίδι για μισή δεκαετία ή και περισσότερο, αποφασισμένοι να δημιουργήσουν το καλύτερο βιντεοπαιχνίδι που φτιάχτηκε ποτέ. Είναι τιμή μου που τους γνώρισα, που δούλεψα μαζί τους και που έπαιξα έναν ρόλο, όσο μικρός κι αν ήταν, στη δημιουργία αυτού του φανταστικού κόσμου και στο να κάνω το ELDEN RING το megahit ορόσημο που είναι.

Χαρούμενο Gaming.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Elden Ring είναι διαθέσιμο για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.