ΦΗΜΗ: Θα δούμε φέτος το πρώτο trailer του GTA 6;

Insider της Rockstar έχει τις δικές του πληροφορίες
14 Φεβρουαρίου 2022 21:12
ΦΗΜΗ: Θα δούμε φέτος το πρώτο trailer του GTA 6;

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της Rockstar Games για το ότι το GTA VI βρίσκεται υπό ανάπτυξη, η βιομηχανία και τα social media βουίζουν σχετικά με αυτό. Τώρα ένας γνωστός και γενικά έγκυρος insider της Rockstar Games μοιράζεται πληροφορίες για το πότε θα δούμε το πρώτο trailer του GTA 6, για το οποίο το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως... "έρχεται", ούτε πότε θα έρθει, ούτε σε ποιες κονσόλες θα κυκλοφορήσει. 

Ο λόγος για τον Tez2, ο οποίος στο GTA Forum ανέφερε πως σύντομα θα μάθουμε περισσότερα, καθώς η Rockstar θα δείξει ένα πρώτο trailer του φέτος. Τονίζει πως το trailer αυτό θα είναι παρόμοιο με το trailer αποκάλυψης του GTA V, το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2011 και παρουσιάζει μια μικρή γεύση από τον κόσμο του. 

Επειδή κιόλας η Rockstar έχει δημιουργήσει μια συνήθεια να αποκαλύπτει τα παιχνίδια της τον χειμώνα, όπως για παράδειγμα το Red Dead Redemption 2 το οποίο είχε παρουσιαστεί με ένα πρώτο trailer στις 20 Οκτωβρίου του 2016, εικάζεται πως αυτή η παράδοση μπορεί να τηρηθεί ξανά. 

Μέχρι να επιβεβαιωθεί το οτιδήποτε όμως από επίσημα χείλη, καλό είναι να λάβετε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. 

Tags: