Το νέο κινηματογραφικό trailer του Horizon Forbidden West ανεβάζει την αδρεναλίνη

Ενώ αποκαλύφθηκε και πόσο έχει πουλήσει το πρώτο παιχνίδι
11 Φεβρουαρίου 2022 17:51
Το νέο κινηματογραφικό trailer του Horizon Forbidden West ανεβάζει την αδρεναλίνη

Έχει απομείνει περίπου μια εβδομάδα για την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου Horizon Forbidden West και έτσι για να προετοιμάσει το έδαφος, το PlayStation έδωσε τώρα στα φώτα της δημοσιότητας το cinematic trailer του παιχνιδιού.

Το εν λόγω προωθητικό βίντεο είναι CGI μορφής και δεν απαρτίζεται από gameplay πλάνα, αλλά παρ’ όλα αυτά καταφέρνει να ανεβάσει την αδρεναλίνη με την έντασή του, προκαλώντας μας να εξερευνήσουμε την φονική απαγορευμένη δύση με την Aloy.

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρία δε στάθηκε μόνο εκεί, αφού συγχρόνως αποκάλυψε και μερικά στατιστικά για την εμπορική πορεία του πρώτου τίτλου του franchise.

Αναλυτικότερα, το Horizon Zero Dawn που κυκλοφορεί από το 2017 για το PS4 και από το 2020 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, έχει πουλήσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 20 εκατομμύρια αντίτυπα. Μάλιστα, αυτοί οι 20 εκατομμύρια παίκτες συνδυαστικά έχουν αφιερώσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο ώρες στον κόσμο της Guerrilla Games.

Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό ευχαριστήριο tweet του επικεφαλής των PlayStation Studios, Hermen Hulst:

Το Horizon Forbidden West βρίσκεται αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το PlayStation 5 στις 18 Φεβρουαρίου του 2022.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι έχει γίνει πλέον «χρυσό», όπως σας ενημερώσαμε. Παράλληλα, πρόσφατα η Guerilla Games αποκάλυψε το επίσημο story trailer του, πως θα δείχνει το παιχνίδι στο απλό PS4, ενώ έδειξε και αρκετά νέα πλάνα από το σύστημα μάχης του τίτλου, καθώς και από τους επιβλητικούς μηχανικούς εχθρούς που θα βρούμε στον κόσμο του, όπως το γιγαντιαίο Slitherfang.

Τέλος, στις αρχές του έτους αποκαλύφθηκε και ένα ολοκαίνουργιο VR παιχνίδι στον κόσμο του Horizon, το Call of the Mountain. Περισσότερα για αυτό μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.